|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2015 Saat 13:33 |
Merhaba Kadir bey,
63 cm 6750 kg da olan 3 aylık bir kızım var Bu aya kadar Hardal renkte ve partikülleri olan kaka yapardı artık Sıvı ve koyu renkte yeşile bakan tam yeşil olmayan partikülleri olmayan bazen sümüksü kaka yapar oldu..sizden okuduğum kadarıyla yeşil olduğu zaman öğün Aralarını açmaya çalışıyorum ancak saatli olarak değil o ne zmn isterse veriyorum.bazen saatte bir bazen iki saatte bir istiyor bazen de 3 saati bulabiliyor ..emme Süreleri cok az 2-7 dakika arası Değişiyor..sütüm çok sulu yutarken sürekli sesler çıkarıyor yutkunma sesi değil ve anında yutarken gaz oluşuyor sanki meme ucunu ağzının içinde kaçırıyor Çok Ağlayan bir bebek acı acı ağlıyor gazide sizin videonuzdaki gibi çıkarmaya çalışıyorum ancak bazen o bile kar etmiyor Benim size sorum 1- partikulsuz kaka olması bu kadar Sıvı olması normalmi? 2-pırtı cok kötü kokuyor (herkes üşütüyorsun bu bebeği diyor) 3-kilosuna bakınca ac kalmadığını görüyorum ama gene Çevremdekiler sütün sulu bu çocuk sürekli ağlıyor doymuyor diyorlar
Düzenleyen kirazbebek - 28 Haz 2015 Saat 13:37 |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Anne sutu alan cocuklarin, kakalarindaki; "partikuller" sutun, Kazein kismidir (Inek sutu alanlarda da olur).Normaldir.. Anne sutunun, "sulu" veye "kuru" olmasi diye bir sey yok, eskilerin uydurmasidir. Her annenin sutu aynidir, standarttir. Sadece aylara gore farkliliklar gosterir.. 1 kilo fazlasi var!!! Siz yanmissiniz! Bu "obur cuceyi" doyurmaniz cok zor olacak.. Ya ogun aralarini acacaksiniz, yada bu sikayetlerine kulak asmayacaksiniz.
2- Normal.... Gul suyu kokacak hali yok!! 3- SAKIN; sakin etrafinizdaki saftoriklerin sacmaliklarina kanmayin. 1 kilo fazlasi var, daha ne OLSUN.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Haz 2015 Saat 04:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|