Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACİLLLLL
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumACİLLLLL

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Konu: ACİLLLLL
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2008 Saat 15:50
Sn. Benal hanım,

1 aydır evimizde süregelen bir grip ve öksürük olayı var. 3 hafta önce 2 yaşındaki oğlumu hemen dr a götürdüm. Grip ve öksürük için şurup ve antibiyotik verdi kullandık daha sonra huysuzluk başladı tekrar götürdüm bu sefer orta kulak iltihabı teşhisi kondu yine antibiyotik aldık ama bu 2 hafta içinde öksürüğümüz geçmedi geçen hafta çarşamba - perşembe günü ateşlendi yine götürdük bu sefer film çektiler ve zatürre başlangcı dediler günde 2 kere 1gr. lık sefazol iğnesi verdiler 3 gün kullanın tekrar gelin geçmezse hastaneye yatıracağız dediler. Bu gün sabah son iğnesini oldu. İşyerime yakın olduğu için Okmeydanı SSK ya götürüyorum İnternette zatürre ile ilgili çok kötü ve olumsuz yazılar okudum. Çok korkuyorum. Kötü bir şey olur mu, ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim

Desteğiniz için teşşekkür ederim.

Saygılarımla,

Düzenleyen ALPELLA - 05 Şub 2008 Saat 09:30
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 10:50
Merhaba...
Zatürrie bizim çocuk doktoru olarak çok sık karşılaştığımız bir durum.    Çok özel koşullarda sorun olabilir. Genellikle antibiyotik ile tedavi olur kısa zamanda. Önemli ama tadavisinde çok sorun yaşamadığımız bir hastalıktır. Daha fazla yorum yapamıyorum. Muayene etmek ve akciğerleri dinlemek çok önemlidir. Sevgiler...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 10:52
Çok teşekkür ederim.

Umarım dediğiniz gibi kısa zamanda tedavi olur ve hastaneye yatmaya gerek kalmaz

Saygılarımla,
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.