|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heloche ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2012 Konum: tunceli Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2015 Saat 10:13 |
hocam merhaba.. Oğlum 14.8.2012 doğumlu . 2.700 kilo doğdu. Şuan 18 kilo boy 100 cm. Sorun çok iştahsız kendi isteğiyle yemek yemiyor çiğnemek istemiyor ağzında bekletiyor bende püre yapıp vermeye çalışıyorum. Bu aralar tam kesti yemeği kahvaltı 1 yumurta zar zor yiyor. Akşam yatmadan önce 1 bardak süt mutlaka veriyorum.. Oğlum doğduğundan beri sizi takip ediyorum şükür hiç ilaç vermedim ama bu konuda hiç danışmadım size iştah şurubu vereyim dedim ama size sormak istedim önce. Sizden başka kimse ikna edemez beni size minnenettarız...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 kilo fazlasi var. Lutfen gelisme ilgili sual sormadan once, ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetveline bir bakin.
|
|
![]() |
|
Nureymen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam slmlar, benim oğlumdan çok istansız bu aralar fazlalıkta, 19.10.2012 doğumlu, 3,600 52 cm doğduk ama su an, 13,70 98 cm boy var, hiçbir sey doğru düzgün yediremiyorum belirli seyler yediği küçüklüğünden beri çorba,makarna pilav köfte patates kavurması baslıcalarımız bunlar, diğerlerini reddediyor, 3 gündür bi sabah kahvaltısılye onuda geç yapıyoruz 10gibi bi daha bisey yemiyor, suyu çok tüketiyor, diyorum ki sıcak havalar ondandır, ama yemedikçe sinirleniyorum daha çok, aksam çok az bi kase çorba, ve 1 adet biber dolmasını kavgayla öğürerek yedi inanırmısınız, bu aralar iştahını açıyor dediler keçiboynuzu özü almıştım 1yemek kasığı hergün veriyorum daha mı iştahını kesti ne tamamen yemez oldu, hocam ne yapacağımı sasırdım, söyle yemek gördümü kaçıyor yahnasmıyor kesinlikle,kan tahlilimi yaptırsam, demiri eksikse oda iştahsızlık yapar denilir ya, kan damlası veerecekler onuda ben kullanmayı sevmiyorum, bi yöntem önerebilirmisiniz, yeme düzeniyle alakalı
hocam günde 250 ml olarak 2 kere süt veriyorum omu fazla yoksa, bi öğleden sonra uyuması içinyemekten sonra, bi de gece yatarken gece sütü sabah 7de kalkıyor çalışan anneyim, ananesi bakıyor 8,30 gibi kahvaltı domates salatalık yumurta 1 dilim ekmeği zorla binbir oyunla yediriyorum 10-11 gibi ara öğün kiraz çilek muz hangijsini isterse 13-13,30 gibi iste sevdiği başlıca yiyecekleri onuda zorla yiyormuş 14,00 gibi 250 ml uyku öncesi süt 14,30 gibi en geç uyku 18,00 uyanıyor 20,00 de zorla yine biseyler yedirmeye çalışıyorum oda çorba oluyor başkasını reddediyor 21,30 gibi meyve 22,30 sütünü istiyor 250 ml içip uyuyor birgünümüz mesela böyle hocam saatler yarımşar olarak öne alınabiliyor yada sarkıyor ama geneli böyle, balık tavuk ,et yemez, sadece köfte türü yanında makarnasıyla inanın hocam bu aralar çok taktım çok geriliyorum yemek vakti dedmmi ya da ona biseyler hazırladığımı görünce olmazz deyip oturmuyor yemeğine siz bi düzen mesela bana yazarmısınız nerrde yanlışım? Düzenleyen Nureymen - 20 Tem 2015 Saat 13:14 |
|
MUCİZEM, CANIMIN YONGASI EYMENİM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilo eksigi yok. Idare eder.
Sut miktari az.. suyu ilik, hamam suyu gibi, sutu soguk verin. Gunde en az 600ml sut icmesi iyi olur. Su yerine sut icme aliskanligi gelisirse, cok iyi olur. Siz "taktikca" o daha fena olacak, aldirmayin, caktirmadan gozunuz ustunde olsun. |
|
![]() |
|
Nureymen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kilo eksiği yok diyorsunuz idare eder diyorsunuz da ama yemiyor hocam suan 15 olması gerekmiyor mu, suyu çeşmeden hatta dediğiniz gibi ılık versemde gene sürekli su içiyor, günde 600 ml veriyordum sütü daha önceki yazılarınızdan okuyordum günlük 600 ml alması gerekliliğini biliyordum sayenizde ama yeme olayını azalttığı için günde 3 kere 200 ml süt miktarı bende ikiye düşürmüştüm, sabah tekrar kahvaltısında sütünü verdim çünkü daha öncelerdi bizden göre göre çay içmek istiyordu, simdi sabah kahvaltısındaki süt olayını devam ettirmem gerek,
peki hocam herhangi bi thlill yaptırmam yönünde bisey yazmamısssınız, demirini baktırmalımıyım bu durumda? sizdren örnek bi menü alabilirmiyim dün yazmıştım? ben size düzenimi söylemiştim ama o düzeni oturtamıyorum uygulamıyor, hava sıcaklıklarından diyorum ama iyicene gerildim artık hocam bisey daha soracam ben oğluma doğdu doğalı su an 34 aylık hiç balık yağı takviyesi uygulamadım daha doğrusu emdiği dönemlerde dr gerek yok balık yağı olaylarına demişti, yanlısmı yapıyorum hiç vermemekle ? yoksa kullanmalımıyım ? çünkü balık yemiyor, dediğim gibi tavukta yemiyor sadece eti köfte yemeklerin içinde tüketiyoruz:( |
|
MUCİZEM, CANIMIN YONGASI EYMENİM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne Tahlile, nede Balik yagina bir ihtiyaciniz yok.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|