Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kendim icin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkendim icin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bonibon81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 47
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bonibon81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kendim icin
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2015 Saat 12:09
Merhaba Kadir bey

34 yasinda 168 boy 51 kilodayim bu donem cok regli oldum ve kan degerlerim cok dusuk cikti doktor cok zayifsin ve degerlerin cok dusmus dedi 20 ferrum 12 dolven igne verdi kan degerlerim

demir 57
ferritin 6
b12   191 cikti 

birde ayaklarim sis kalkiyorum magnezyum eksikligi olabilirmi kan degerlerimi nasil normale dondurebilirim d3 vitamin 2 ayda 2 ampul kullandim bide kisa girerken 1 ampul kirmayi planliyorum cok halsiz ve bitkinim siz ne onerirsiniz tedavi uygunmudur 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120590
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2015 Saat 13:50
Bu degerlere bos verin,HGb degerine bakin...
HGB: 12g/dl veya ustu ise, Aneminiz yok demektir..
Ferritinde, kasten yanlis deger veriyorlar. "dl" yerine "ml" uzerinden yazip, 10 misli dusuk mus gibi rapor veriyorlar.
Demir degeriniz zaten normal sinirlar icinde..

Kandaki D vitamin seviyenizi bilmeden, ampul icmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.