|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bonibon81 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bonibon81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2015 Saat 12:09 |
Merhaba Kadir bey 34 yasinda 168 boy 51 kilodayim bu donem cok regli oldum ve kan degerlerim cok dusuk cikti doktor cok zayifsin ve degerlerin cok dusmus dedi 20 ferrum 12 dolven igne verdi kan degerlerim demir 57 ferritin 6 b12 191 cikti birde ayaklarim sis kalkiyorum magnezyum eksikligi olabilirmi kan degerlerimi nasil normale dondurebilirim d3 vitamin 2 ayda 2 ampul kullandim bide kisa girerken 1 ampul kirmayi planliyorum cok halsiz ve bitkinim siz ne onerirsiniz tedavi uygunmudur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120590 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu degerlere bos verin,HGb degerine bakin...
HGB: 12g/dl veya ustu ise, Aneminiz yok demektir.. Ferritinde, kasten yanlis deger veriyorlar. "dl" yerine "ml" uzerinden yazip, 10 misli dusuk mus gibi rapor veriyorlar. Demir degeriniz zaten normal sinirlar icinde.. Kandaki D vitamin seviyenizi bilmeden, ampul icmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|