Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pis kokulu beyaz kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpis kokulu beyaz kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kamertab Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kamertab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: pis kokulu beyaz kaka
    Gönderim Zamanı: 20 Tem 2015 Saat 03:26
Kadir Bey merhaba
Benim 16 aylık bir oğlum var 15 gün önce yüksek ateş ve bezini değiştirtmek istememesinden dolayı doktora gittik. Kan ve idrsr tahlili yapıldı.viral bir enfekdiyon olduğu için sadece ateş düşürücü verildi.idrar kültüründe bakteri, idrar tahlilide temiz çıktı.bu durumda idrar tahlillerini yeniden istediler. Henüz vermedik.ilk gün sulu yeşil, 2. gün içinde beyaz parçlar olsn,bugün ise iyice beyza dönmüş şekilde kaka yapıyor.Huzursuzluğu var,ateşi yok.birdeB12 ve demir eksikliğinden dolayı polivit vereilmişti.3 gündür onu kullanıyoruz. Dün sabah onuda vermedim durum böyle olunca. Hocam ne yapalım nasıl bir yol izleyelim.Ben çok korkuyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118354
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2015 Saat 09:57
Korkacak bir sey yok??
1- erkek cocuklari; IYE olmaz.Bu konuda yazdiklarimi okuyun.
2- Muhtemelen, yedikleri ile bir mikrop kapmis, ishal oluyor, sakin ilac/Antibiyotik vermeyin. Sadece, bol su icirin.
3- Cocuklarda; B12 eksikligi olmaz, hayal goruyorlar.
4- 16 aylik bir cocukta; HGB:10.5-13.0g/dl araligindadir..
5- Kan sayimina tekrar bakin. Verdikleri "Referans degerler" eriskinlere aittir. Bu hile cok yaygin bir sekilde yapilmaktadir. Egere, cocugunuzun, HGB degeri, 10.5g/dl 'den fazla ise, kesinlikle Anemi yok demektir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.