|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2015 Saat 16:56 |
merhaba kadir bey,
37 aylık kızım geceleri çok huzursuz uyuyor, sürekli sağa sola atıyor kendini, nefes alamıyorum anne, boğuluyorum diyor. dikkatimi çekiyor, burun kökünün (gözlere yakın olan üst kısımdan bahsediyorum) kemiği çok büyük elime kocaman kemik geliyor ve geniş bir burnu var kızımın. ben burnundan kaynaklandığını düşünüyorum nefes probleminin. bir doktora götürsem mi? götürürsem kbb ye mi gitmeliyiz? yastığını yükseltiyorum biraz daha rahat uyuyor o zaman. bir de bebekken burnu çok kuruyordu, siz sıcc nasal (yanlış yazmış olabilirim) önermiştiniz ve kullanmıştık, işe yaramıştı. tekrar kullansak mı acaba? şimdiden teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicc nasal kullanabilirsiniz.
Burun koku o sekilde genis ise, yapisal olarak bir darlik vardir, bu yasta zaten bir ameliyat soz konusu olamaz... |
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam. beklemekten başka yapacak birşey yok anlaşılan. sağolun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|