|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2015 Saat 19:12 |
Hocam kolay gelsin..doktorumuz gecen ay kontrolunde tahillara baslayip baslamadigimi sordu bende daha baslamamistim cunku sutum yetio oglum su an 10 aylik (gerci o zaman 9 aylikti) 11500 kilo we 77 santim..su an herseyi veriyorum yeni yeni basladim diyebilirim gecen ay sadece yumurta sarisi yogurt we meyve weriyordum..doktorumuz tahillara aman baslayin colyak cok yaygin artik diye korkuttu beni..gercekten oyle mi tahil wermezsek colyak mi olur
Bagirsaklari alissin falan dedi... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra.. Oyle palavraki, cahilmi, sahtekarmi anlamasi zor.. Bir cocuk, sonradan Colyak olmaz, Colyak hastasi dogar. Bu aptal ya sizi kafaya almaya calisiyor, ek gidalarla abone edecek.. "Bu ay mutlaka gelin, sebze corbasina maydanoz ilave edecegiz. Cok muhim." ayagi ile, asilar bittikten sonrada her ay gelmeye tesvik edecek..
Colyak, oyle cok sik gorulen bir hastalik degildir. Benim 35 sene ozel doktorlugumda, 2 tane hastam oldu. Sakin ha!! Oyle alissin, filan gibi sacmaliklara sakin kanmayin. Benim 2 sene sadece anne sutu alan hastalarimda bile hicbir sey olmadi. Domuz gibi biliyor, ek gidalar baslayinca, daha sik doktora gideceginizi!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Tem 2015 Saat 19:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|