Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - x bacak mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumx bacak mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: x bacak mi?
    Gönderim Zamanı: 25 Tem 2015 Saat 14:46
http://i.hizliresim.com/gAno73.jpg
Hocam kolay gelsin..28 aylik kizimda x bacak var mi diye sormak istedim. Bu sorunu sizin forumdaki cevaplarinizi okurken gordum daha once bilmiyordum. Kizimin bacaklarinin ust kismi birbirine yakin geliyordu gozume ama yapisal diye dusunmustum.    

Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2015 Saat 14:52
http://i.hizliresim.com/5k4Y8d.jpg
bir resim daha yuklemeye calistim ama sanirim resimler cikmiyor  
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2015 Saat 14:55
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2015 Saat 14:59
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2015 Saat 09:38
Bariz, "X-Bacak" var...
Alttaki resimde, dizler cok ic-ice gecmis oldugundan, ayak bilekleri daha yakin gibi duruyor ama esas, fikir veren resim, ustteki resimdir.

Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icirin, Ekim ayinda, tekrar bakalim.
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2015 Saat 13:13
peki duzelir mi hocam? ben yapisal sanip daha onceden yazmadigima suan cok pisman oldum ;(( ki hassasimdir bu konularda ama. cok tesekkuler. Allah razi olsun sizden.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2015 Saat 15:16
Dediklerimi yaparsaniz, duzelir.
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 12:10
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.