|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2015 Saat 14:46 |
http://i.hizliresim.com/gAno73.jpg
Hocam kolay gelsin..28 aylik kizimda x bacak var mi diye sormak istedim. Bu sorunu sizin forumdaki cevaplarinizi okurken gordum daha once bilmiyordum. Kizimin bacaklarinin ust kismi birbirine yakin geliyordu gozume ama yapisal diye dusunmustum.
|
|
![]() |
|
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://i.hizliresim.com/5k4Y8d.jpg
bir resim daha yuklemeye calistim ama sanirim resimler cikmiyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bariz, "X-Bacak" var...
Alttaki resimde, dizler cok ic-ice gecmis oldugundan, ayak bilekleri daha yakin gibi duruyor ama esas, fikir veren resim, ustteki resimdir. Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icirin, Ekim ayinda, tekrar bakalim. |
|
![]() |
|
peki duzelir mi hocam? ben yapisal sanip daha onceden yazmadigima suan cok pisman oldum ;(( ki hassasimdir bu konularda ama. cok tesekkuler. Allah razi olsun sizden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dediklerimi yaparsaniz, duzelir.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|