|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2015 Saat 16:50 |
Hocam saygılar umarım iyisinir :)
kızım 13 aylık, dün gece ayak tabanlarında, bugün ise vücudunda kırmızı küçük benekler ortaya cıktı. kaşınıp kaşınmadığını anlamıyorum.isilik mi dedim ama cok sıcak tutmyoruz cocugu bi de soğuğa yakın suyla duş alır her gün.huzursuz biraz. sizce ne olabilir? ![]() Düzenleyen selcen - 30 Tem 2015 Saat 20:55 |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lekeler artıyor hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim olmadigi icin, kesin bir sey diyemem. Ancak elinizi surdugunizde, sert kabariklar elinize geliyorsa ve bunlar sadece, acik yerlerinde ise, sinek isirigiidir. Fenistil jel iyi gelir.
|
|
![]() |
|
hocam fotograf eklemiştim 4 tane görünmyor galiba sizde. tekrar ekliyorum. kızım dünden beri yemeği de reddeder hale geldi. memeyi sadece ağzında tutuyor. emmiyor. çok çok huzursuz. ayrıca lekeler genital bölgesine de geçmiş.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinekler yemis... Sinek kovucu losyonlardan (Sin-Kov veya Off Sprey gibi) kullanin.
Isirilma yerlerinede; Fenistil jel surun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|