|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuzucan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haz 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2015 Saat 02:14 |
Hocam, 6 aylık bebeğimin uykuya dalma ve uyuma surekerinde problemi vardi, gunduz uykusu gelse daha uykuya dalamıyır aglama krizlerine giriyor -sallayark, beyaz gurultuyle vb- bir sekilde uyutsam dahi 30 dk maximum uyku suresi oluyor, gece uykusuna gecmesi de 1 saati buluyor ve gece boyu 3 - 4 sefer cilgin gibi aglayarak uyanıyor. burdan gecmisi oluyarak sipraktin surubunda. verdim ama bu sefer de saat basi emmek icin aglayarak kalkmaya basladi ve gunduz uykusuna hic gecemiyor surekli avaz avaz agliyor. artik ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. genetik mi diyeceksiniz ama sulalecek uykucu tipleriz ama bu kim cekmis onu da anlamadim.
bazı anne arkadaslar da meme manyagi olmus onda cok kalkiyor her istediginde emzirdifin icin bunlar demeye basladilar, bebek emmek isterse napim vermeyim mi? |
|
![]() |
|
kuzucan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haz 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam uyku saatlerimiz 22:00 ila 07:00 arası
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi bebeklerde, bu aylarda, gecici olarak boyle donemler olabiliyor. Ilac kullanmayin. Cok da aglamalarina kulak asmayin, zamanla duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|