|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yukselkerse ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2015 Saat 15:15 |
Hocam merhabalar kızım bugün itibariyle 8 ayını doldurdu. Kızım 1 aydır hasta boğaz enfeksiyonu, ardından nezle ve nezle sonrası 1 hafta hırıltılı öksürükten göğüsten gelen sesler sonrası doktor bronşit teşhisi koydu. Doktor toz singulair verdi. Fakat ben almadım. Açıkçası bir aylık süreçte sadece serum fizyolojik ve cold mix kullandım. Sadece bunlara devam ederek hastalığı tedavi edebilir miyim? Yoksa farklı bir tedavi gerekir mi? Kızımda bu arada ateş falan olmadı. Keyfi yerinde sadece iştahı azaldı. Emiyor ama ek gıda çok yemek istemiyor. Her gün banyo yaptırıyorum. Bunlar dışında ekstra bir şey yapmam gerekir mi? Önceki yazılarınızı takip ediyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117781 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Singulair'i kullanmayin... Bunlar resmen usutuk... Bu ilac sadece, Astim hastalarinda, astim krizlerinin aralari acmaya yarar.. Firma iyi rusvet verdiginden, onune gelen serseri bu ilaci cocuklara bile yazar.
Sadece; Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Okumaya devam. |
|
![]() |
|
yukselkerse ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Singulairi almadım ve kullanmadım. Fakat kızımın burnu bugün tıkalı ağızdan nefes alıp veriyor. serum fizyolojik yapıyorum ama temizletmiyor. Öksürük oldukça az ama boğuk ve balgamlı gibi. Hırıltı sesi duymuyorum. Önceden kucağıma aldığımda bu sesi elimle bile hissediyordum. Şimdi kulağımı dayıyorum, elimi koyuyorum öyle bariz bir ses yok. Burnu dolu gibi fokurduyor. Hocam sormak istediğim şu hastalık hali ne kadar daha devam eder? Biz hangi evredeyiz? Serum fizyolojik, cold mix damla dışında yapmam gereken bir şey var mı? Bu arada bu süreçte hiç ilaç kullanmadım. Siccnasalı bende kullanabilir miyim?cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117781 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2-3 hafta surer. Yazin, daha da kisa surer. Banyo iyi gelir, sik sik yikayin.
Sakin oksuruk surubu veya Antibiyotik kullanmayin. SiccNasal, her yasta kullanilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Cevabınız için teşekkür ederim Hocam. Sizin dediklerinizin dışına çıkmıyorum. Sık sık denize sokuyorum. Sf yapıyorum. Tek çekintim klima kullanmak zorunda olmam. Bir de hocam yok bronşit olunca artık sürekli hasta olur. Allerjik bu diyorlar. Ama biz kreşe giden ablamız nedeniyle sürekli hasta olduk. Ama şükür biz sekiz ayımızı sizin sayenizde ilaç kullanmadan geçirdik onca hastalığa rağmen. Size bunun için teşekkür ederim. Okumaya devam hocam. Herşey gönlünüzce olsun.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O aptallar, sahtekar doktorlarin her "Bronsit veya Allerji" yalanlarina kanmis olan zavallilardir. Onlari otladiklari yerde birakin. Onlardan hicbir sey olmaz.
Klimanin zarari olsa bize olur. Arizona'da senenin 12 ayi heryerde Klima calisir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|