|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SEVGİM41 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2014 Konum: ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2015 Saat 23:01 |
hocam defalarca formu karıştırdım baktım ama aradığım cevap yok beni tatmin eden bi cevap bulamadım ne yapacağımı şaşırdım oğlum 33 aylık ve konuşmuyo kelime var ama cümle yok elimden geleni yapıyorum herkes neden konuşmuyo diye sorunca geriliyorum algıları çok iyi her söyleneni anlayıp yapıyo denver testi yapıldı normal çıktı babasıda 4 yaşında konuşmuş ama ben sanki hiç konuşmayacakmış gibi tedirginim tek çocuk yanlız büyüyo etrafımdakiler kreşe ver diyo fakar ben çalışan bir anneyim ve oğlum fazla görmediği için vermek istemiyorum ne olur iyi birşeyler soyleyin buna çok ihtiyacım var çünkü
|
|
sevgi özdemir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belki yuzlerce defa anlattim..... erkek cocuklari 4 yas bittikten sonar konusurlar.
O Denver Testini uygulayan, uc-kagitcida bunu gayet iyi bilir. Bir guzel kazikladilar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|