|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2015 Saat 15:35 |
Hocam iyi günler;
benim 7,5 yaşındaki kızım ilk defa 5-6 ay önce yan uzanırken anne kalbim acıyo dedi kendini düzeltip biraz bekledi geçtiğini söyledi. ben o an çok üzerinde durmadım . bu ara yine ara ara kalbini acıdığını en çokta yan uzanırken olduğunu söylüyor. birde korkmuş ben kalp hastası mı oldum diye. açıkçası bende korktum normal normal dururken birden ayy deyip kalbini tutuyor sonra düzeliyor . kardiyoloji bölümüne mi göstermek gerekir hocam.Allah korusunda kötü bir şey olabilir mi. |
|
![]() |
|
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada hocam kızım 22,5 kg 118 cm.Yaşıtlarından kısa.
Siz kalp hastalığı gelişim geriliğine sebep olur dediğiniz için belirtmek istedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocukluk caginda; hicbir kalp hastaligi AGRI YAPMAZ...
Gogus duvari ile (adele olabilir) bir agri veya, kramp girme hadisesidir.Bir sey yapmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|