|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilekpolatt13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2015 Saat 16:34 |
Merhabalar hocam.oglum 18 aylık. Bir haftadır kuru öksürük başladı. Tek tük derken çoğaldı.burnu hiç akmadi ve ateş olmadı. Şu an ise sadece nefes verirken ıslık sesi duyuyorum öksürük artti.burnu hic akmadan da grip olabilir mi.hic bir şey vermedim ilaç olarak.sevgiler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bol (sicak)buhar, Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin.
|
|
![]() |
|
ege2015 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba oğlum 20 günlükken bronşiloit tedavisi gördü grip virüsünün sebep olduğu söylendi 5 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 8 aylık geçenlerde hırıltı ve öksürük şikayetiyle götürdüm akut bronşiloit olduğunu söyledi ve sık sık bu durumu taşayacağımızı söyledi asist ve ventolin şurup verdi ben kullanmadım dört beş gün sonra ateşlendi ateş düşürücü kullanmadık çok ağladı huysuzlandı sabahlara kadar uyumadı ancak ateş düştü şimdi ateş yok hırıltı devam ediyor sanırım balgamı sökemiyoruz ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
20 gunlukken; Bronsiolit olmasina imkan yoktur... Kesin bir uc-kagida geldiniz...
Hadi diyelim, dogar dogmaz, Grip virusunu aldi. 1 hafta kulucka suresi var, 7-8 gun sonra, ilk Grip arazlari ortaya cikar... 2-3 gunu evde gecirdiniz ve 10. gun doktora gittiniz diyelim, size, Asist, Aferin, Peditus, Zaditen gibi ilaclar verdiler diyelim, ancak, 2-3 haftada bir Bronsiolit hali gelisebilir... Sizde olan ne idi??? Bebekler burun karistirmasini bilemezler, 2-3 gun yikanmadiklari zaman burunlarinda sumuk birikir ve hirilti yapar.. Normalde Serum Fiz ile burun temizlenir, hiriltida gecer... Tabii bu zamanda doktorlardan bu kadar ucuz kurtulmak mumkun olmadigindan, hastaneye yatirirlar ve olmadik ilaclarla, hastalik tablolari yaratirlar.. SAKIN: bu sahtekarlarin hicbir dedigine inanmayin, hepsi uc-kagittir, bu yasta ne Bronsiolit, nede Akut Bronsit olmaz. Alt tarafi; en fazla olsa-olsa Grip geciriyordur, sadece Serum fiz , oksuruk olursa; Limonlu bal ve ColdMix kullanin.. Eski mailleri okuyun, yediginiz kazigi daha iyi anlarsiniz.. 20 gunluk; Bronsiolit ha!!!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Eyl 2015 Saat 19:01 |
|
![]() |
|
ege2015 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hcm su an sekiz aylık hırıltı ve öksürük için yine aynı ieyi söylediler ventolin verdi kullanmıyorum asist verdi onu da kullanmıyorum balgamı limonlu bal mı söker
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin ha!!! Resmen senelerdir anlattigim, Sahtekarligin 3 safhasindan, ilki....
Sadece; limonlu bal, serum fiz ve ColdMix kullanin. Birde sicak su buhari iyi gelir. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|