|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2015 Saat 12:44 |
Merhaba hocam.6yashinda oglum hep agzindan nefes aliyor (grip olmadigi zamanlardada)hep agzi acik.kulak burun boğaz doktoru alerjik demiş ve nasonex spreyi 10gun kullanin demish.siz ne onerirsiniz?
Daha onceleri bu problemi burun eti(odenoit) buyukluyune bagliyordular,geceleride horlardi hep.Odenoit alınalı 2 yıl oldu,horlamasi tam bitti denilecek kadar azaldi ama yine ağzı hep açık.ne yapmamizi onerirsiniz,nasonexi kullanalim ki? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!!!
O ameliyatida bosuna oldu!! Gerek bademcikler, gerek, adenoidler; Lenf bezleri olup, bu yasta asiri buyurler. Bagisiklik ile ilgili yazilarimi okursaniz, nedenini anlarsiniz. Sakin; Nasonex ve benzeri KORTIZONLU, hicbir spreyi kullanmayin., Bu uygulamayi sadece SAHTEKARLAR YAPAR!! |
|
![]() |
|
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Yatarken,kalkarken agiz hep bu shekilde acik hocam.yinede bir shey yapmiyalim mi?boyle hep agizdan nefes almasi gelishimi icin zararli degilmi?
Düzenleyen NaViNez - 21 Eyl 2015 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lenf bezleri ve bagisiklik ile ilgili yazilarimi hala okumamissiniz.. Okuyun.
Zamanla bagisiklik gelistiginde, lenf bezleri kuculecek.. Disleri curuk!!! Zymafluor almiyormu????? |
|
![]() |
|
Hayır hocam üzülerek söylüyorum sizi çok geç keşf ettik ve zymaflour sipariş veremedim daha.yazınızı okudum anladığım şu zaman geçtikce bezeler küçülecek anlamadığım şu bezelerin büyüklüyünden dolayımı nefes alamamasi?ama adenoit alindi burunda bez kaldimi nefes almayi engelleyecek?sizi cok yordum biliyorum ama maruz gorun nolur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Genizden "adenoid" alinmasi hicbir seyi halletmez.. Bunlar Lenf bezleri olup, alindiginda yenisi cikar..
Bu Lenf bezleri, uzerlerine mikroplari cekerek onlarin yapilarina gore Antikor uretirler.Bu esnada, aktif hale gelen Lenf bezinin hacmi artar, buyur.. . Yeterli antikorlari olustugunda, bu Lenf bezlerine fazla is dusmeyince, calismazlar ve kuculurler. Sabir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|