|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DwitGönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 18:54 |
|
Hocam kızım 46 aylık senede 1 defa dwit ampül veriyorum 15 kasım doğum günlerinde yine bu sene tekrarlayacağız. 1 yaşına kadar multitabs verdim 1 yaşından sonra da senede 1 defa dwit verdim. Yazın çok güneş gördüğümüz söylenemez çıplak tene yani denize gitmedik çocukta kreşteydi yazın elbette dışarı çıktı ama güneş kıyafet üstünden ne kadar etkili bilemiyorum. Dwit yeterli geliyor mu diz kapakları yan yana gelince birleşmesi gerek değil mi açıklık olursa o zaman sıkıntı var demek sanırım bunu nasıl anlarım yada sizin belirteceğiniz başka yöntem var mı anlayacağım yardımcı olursanız çok sevinirim en azından yanlışlık yapmıyayım teşekkür ederim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 19:23 |
|
Sadece dizleri degil..... Ayak bilekleri VE DIZLERI, ayni anda degecek..
- Dizler degip, ayak bilekleri ayrik ise: X-Bacak. - Ayak bilekleri degip, dizler ayrik ise: O-Bacak var demektir, iki durumda; Rasitizm belirtisidir. NOT: Ergenlikten sonra bu durum duzelmez.. |
|
![]() |
|
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2015 Saat 11:51 |
|
Hocam kızım 46 aylık yatırarak vede ayakta baktım ayaklarına dizleri birbirine değerken ayak bilekleride değiyor yani sıkıntı yok senede 1 defa dwit alması yeterlimi bu durumda yazın güneşten çok faydalanamıyoruz kreşe gittiği için ben senede 1 defa veriyorum eğer siz 2 defa verebilirsiniz derseniz öyle yapayım teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2015 Saat 18:46 |
|
Senede 1 ampul vermeniz yeterlidir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|