|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2015 Saat 10:58 |
Değerli Hocam,
İlk çocuğumu sizinle birlikte 3 yaşına kadar getirdik. Öncelikle Allah ebeden razı olsun zira her türlü saçma müdahalesinden korudunuz doktorların. Buna çeşitli röntgenler ve tuhaf antibiyotikler de dahildi. Şimdi bir evladım daha var 16 günlük. 3400 kg 49 cm doğdu, 46 cm kafa çapı. - Doktor Devit gibi bir ilaçtan hiç bahsetmedi. Ben önceden oğlum için kullanmıştım. Şimdi bu oğluma da kullanmam gerek diye düşünüyorum. Bu kilo için günlük ne kadar vermeliyim, tavsiyenizi rica ederim. - Ağzında pamukçuk var ve Becu Blau gibi bir mürekkep adı yazdı bize. Ne kadar kullanacağımızı yazmadı. Siz ne tavsiye edersiniz? - Göbeği 11. gün düştü, hala kan sürülmesi oluyor az az bezinde. K vitamini verdi 2 doz, vurduralım mı? Önce size sormak istedik. - Son olarak da hocam, Sarılığı var hala. Dün itibariyle (15. gün) 7'ye düştü. Zaten en fazla 10,50 olmuştu. 21. gün de topuktan kan verin diyorlar. Sizce gerek var mı? Uyku ağırlığı filan yok, sadece göz akında hafif sarılık var, biraz da teninde.. Çok soru sordum, değerli vaktiniz için minnettarım, Saygılarımızla,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Dvit3 damla:Gunde 5 damla, veya MultiTabs damla, gunde 1 ml verin.. Damlaligin ustunde, 1ml cizgisi var, oraya kadar ilac cekilecek..
2- BucoBleu, hala satiliyor demekki!!!! Enteresan.. Sultan Palamut zamanindan kalma bir ilac. Siz Mikostatin damla, gunde:3x20 damla kullanin... 3- O kadarcik gobek kanamasina IGNE gerekmez.. Gerek bu kanama, gerek Pamukcuk olmasi, bebege asiri steril BAKILDIGININ ISARETIDIR.... Sakin STERIL BAKMAYIN, TEMIZ BAKIN. 4- Sarilik bir defa dusmeye basladiktan sonra, tekrar Bilirubin baktirmaya gerek yoktur... O sahtekarin niyeti baska.. Her gittiginizde bir hastalik uyduracak, doktordan cikamiyacaksiniz.. Ayrica da, Sariligi olan cocuk cok uyur diye bir sey yoktur, uydurmadir, o yasta butun bebekler cok uyur. Yeni dogan ile ilgili MAKALEMI ve Alt Forum yazilarini muhakkak okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eyl 2015 Saat 19:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|