|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eki 2015 Saat 10:57 |
Hocam merhabalar. Kizim 29 haziran 2014 36 haftalik 2300 gr 42 cm dogdu. Geçen ay sutum bittigi icin memeden ayırdık. O zamana kadar genelde anne sütü aldı. 1 aydir bakicida. O da ben de cok deniyoruz turlu sekillerde ama inek sutunu sevdiremedik. Yogurt muhallebi seklinde sut urunu tüketiyor. 12 aylikkek kilosu 9200 boyu 75 cmdi. Yazi neredeyse gunes altında gecirdik. 1 yasina kadar multitabs verdik. 1 yasindan sonra da zymaflour basladik. Boyu dun 75 cm kilosu 9500 cikti. Boyu neden uzamamis olabilir hocam. Ben biraz tedirgin oldum . gunde 600 ml tuketmiyor sut urunu. Tavsiye edebileceginiz bisey var mi? Sizin yolunuzdan cikmiyoruz hocam çok sagolun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boy ve kiloda bir eksigi yok.
Siz boy olculerinin duzgun alindiginimi saniyorsunuz??? Bosverin. Sutu soguk, suyu ilik verin. |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkurler cevaplr icin Hocam soguk balli muzlu nesquik li bardakta biberonda pipetle vs her turlusunu denedik. Galiba sabirla alıştırcaz. Muhallebi yogurt seklinde vermenin bi sakincasi yok sanirim degil mi hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sakincasi yok.. Ayran verirseniz, su yerine sut kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|