Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cildiye hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcildiye hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ebrua Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 78
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebrua Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cildiye hk.
    Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 16:02
merhaba hocam

kızım 3 yaşında.
göz kapağının üzerinde uçuk çıkmış cildiye doktoruna götürdüm.
uçuk bu yaşta çıkar direnci azalmış yada stresten olur dedi.

verdiği ilaçlar şunlar :
1-zovirox offpomad 5X1  5 gün kullanacakmış.
2-fucithalmic göz damlası 3X1  10 gün kullanacakmış.
3-imunox şurup > bunu özellikle içsin, günde bir çay kaşığı, direnci artar dedi.

sizce bu ilaçları kullanmalı mıyım ?
saygılar.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 19:23
Hayatimda, goz kapaginda ucuk gormedim, duymadin.. Bir resim gonderebilirmisiniz?

Ozellikle Immunex denilen SARLATAN ilacini kullanmayin..

NOT: Eger, Turkiye'de bir doktor, "cay kasigi" ile ilac veriyorsa, ya aptaldir, yada sarlatan.Hemen oradan kacin.

1- Turkiye'de cay kasiklari; Ingiltere'de oldugu gibi standart hacimde degillerdir..
2- ingiliz cay kasigi: 5ml olup, bizdeki cay kasiklari ile hicbir alakasi yoktur.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Eki 2015 Saat 19:26
Yukarı Dön
nilaysarisaman Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 07:40
araya giriyorum hocam merhaba, çocuğum 2 senedir kreşe gidiyor toplam 14-16 kez hastalanmıştır, arkadaşım çocuğuna imunex içiriyor ve aynı şekilde iki senedir kreşe gidiyor (ilk  çocuk)  inanın bir kez bile hastalanmadı.. biz zaten sizi dinliyoruz ama dr.muz da immunglobulinleri artıyor olabilir (kesin değil) ama aşı veya hastalanarak olmadığı için ilacı kestiğinde vücut mikropla karşılaştığında hastalanacaktır diyor.. biz iki seneyi ztn atlattık hersene bir düşünüyorum ama karaciğer e toksik etkisi vardır diye başlamıyorum, çocuğum da hep hastaEmbarrassed
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 18:38
Diyelimki, Immunex ise yariyor.. VE hasta olmuyor..Bu ne kadar devam edecek??

Sizin cocuk devamli hasta oluyor ve hayat boyu devam edecek BAGISIKLIKlari kazaniyor.. 2 sene sonra, sizin cocuk hic hastalanmaz iken, obur cocuk ilaci her kestiginde hasta olacak.. Tercih sizin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.