|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebrua ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 16:02 |
merhaba hocam
kızım 3 yaşında. göz kapağının üzerinde uçuk çıkmış cildiye doktoruna götürdüm. uçuk bu yaşta çıkar direnci azalmış yada stresten olur dedi. verdiği ilaçlar şunlar : 1-zovirox offpomad 5X1 5 gün kullanacakmış. 2-fucithalmic göz damlası 3X1 10 gün kullanacakmış. 3-imunox şurup > bunu özellikle içsin, günde bir çay kaşığı, direnci artar dedi. sizce bu ilaçları kullanmalı mıyım ? saygılar. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayatimda, goz kapaginda ucuk gormedim, duymadin.. Bir resim gonderebilirmisiniz?
Ozellikle Immunex denilen SARLATAN ilacini kullanmayin.. NOT: Eger, Turkiye'de bir doktor, "cay kasigi" ile ilac veriyorsa, ya aptaldir, yada sarlatan.Hemen oradan kacin. 1- Turkiye'de cay kasiklari; Ingiltere'de oldugu gibi standart hacimde degillerdir.. 2- ingiliz cay kasigi: 5ml olup, bizdeki cay kasiklari ile hicbir alakasi yoktur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Eki 2015 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
araya giriyorum hocam merhaba, çocuğum 2 senedir kreşe gidiyor toplam 14-16 kez hastalanmıştır, arkadaşım çocuğuna imunex içiriyor ve aynı şekilde iki senedir kreşe gidiyor (ilk çocuk) inanın bir kez bile hastalanmadı.. biz zaten sizi dinliyoruz ama dr.muz da immunglobulinleri artıyor olabilir (kesin değil) ama aşı veya hastalanarak olmadığı için ilacı kestiğinde vücut mikropla karşılaştığında hastalanacaktır diyor.. biz iki seneyi ztn atlattık hersene bir düşünüyorum ama karaciğer e toksik etkisi vardır diye başlamıyorum, çocuğum da hep hasta
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Diyelimki, Immunex ise yariyor.. VE hasta olmuyor..Bu ne kadar devam edecek??
Sizin cocuk devamli hasta oluyor ve hayat boyu devam edecek BAGISIKLIKlari kazaniyor.. 2 sene sonra, sizin cocuk hic hastalanmaz iken, obur cocuk ilaci her kestiginde hasta olacak.. Tercih sizin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|