|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrydnzge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2015 Saat 16:36 |
1-Doktor bey oğlumun kalcasinda doğduğundan beri leke var.foto yükleyecem.galiba mongol lekesi sanırım mogol lekesi de deniliyor. Bir yerde okuduğuma göre 1 yasa kadar kaybolurmus.oğlum 20 aylık hala kaybolmadı. Beraberinde metabolik hastalıklar olabilir diyor onun için endişelendim biraz.
![]() Düzenleyen mrydnzge - 17 Eki 2015 Saat 16:40 |
|
![]() |
|
mrydnzge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Evet; Mongol lekesi, 1 yasina kadar kaybolur diye bir bilgi yok, kim soylemsse uydurmus. 3 yasinda kaybolanlari biliyorum.. Onemli degildir, HICBIR ANLAMI YOKTUR...
2- Isterse, 2 litre sut icsin, gunluk etki gidasini aldigi surece, kansizlik OLMAZ... Kansizligi yapan; sut icmek degil, et yememektir... Bakmayin siz; sut dusmani Turk doktorlarina, onlar sirf mama sattirip komisyon alabilmek icin, her bir halti yerler. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladim hocam sagolun.açıkcası çok fazla et tüketmek istemiyor.ne yapabilirim.yada etin yerine geçebilecek ne yedirebilirim.tablonuza göre kilosu düşük. 20 aylık 11 kilo 100 gr.doğum kilosu 2850.38 haftalik dogdu.
![]() Düzenleyen mrydnzge - 17 Eki 2015 Saat 20:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sucuk, Salam, Sosis yedirin.. Kebapciya goturun, Doner, Lahmacun yedirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|