Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Havale hk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHavale hk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ArenCan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ArenCan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Havale hk
    Gönderim Zamanı: 21 Eki 2015 Saat 18:45
Merhaba Kadir Bey,Oglum ( 39 aylik 19.700 kilo 104 cm )17 ve 28 aylikken iki kezatesli havale gecirdi.Son 12 gundur gripti ilacsiz atlkattik derken dun gece atesi cikti hemen fitil basladim 3 fitil yaptim ensinuncusu bu sabah 11 de idi. Dr gittik viral enfeksiyon dedi .İlac almadik eve donerken arabada iki dk. suren 3 havalesinide gecirdi.Sadece ibufen verildi dustu tekrar cikti tekrar ibufen verildi Suan ates yok Dr atesi cikarsa iki fitil yap dedi ben eminn olamadim lutfen yardimci olun .ibufenide atesi cikmasada ver dedi. Saygilar, Tesekkurler
Yukarı Dön
ArenCan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ArenCan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2015 Saat 22:59
Kadir Bey suan ates 37.1 37.3 arasi degisiyor aksam 21:20 de 1,5 olcek ibufen verdim .3 . fitilden 3 saat sonra gecirmisti havaleyi.fitil 11 havale 14 te 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120137
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2015 Saat 23:36
Ilk sayfada, YAZARLAR kisminda, benim bolumde, Arsivden; "Ates ve Tedavisi " makalesini okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.