|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2015 Saat 11:59 |
Merhaba hocam.kizim21 aylik. on gun once oksurmeye basladi 3 gun sonra artinca gecen hafta cumartesi doktora götürdük.gece ve sabah oksuruk artiyor uyuyamiyor.larenjit dedi bol ilik icecek ve zaditen ,burun spreyi birde sudafed verdi eger rahatlamazsa bugun yarin prednol 3 tane verdi vurdurun dedi.ben burdan okudugum icin igneyi vurdurmadim. cocukta rahatlamadi oksurugu cok.uc gundurde grip basladi.limonlu bal veriyorum.baska bir sey kulllanmiyorum.ates yok.oksuruk ne kadar surer?ne onerirsiniz tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krup degil. Ayrica da, Krup ve benzer durumlarda, Prednol gibi cok kisa sure etkili olan Kortizonlar degil, Decort gibi 48 saat etkili Kortizonlar kullanilir.. Bu garibanlara, hangi cahil Prof. Prednol kullanmayi ogretti ise artik!!!!!
Prednol, sadece acil durumlarda, o andaki olumcul durumu onlemek icin kullanilir. Krup gibi, 3 gece suren hastaliklarda, Prednol'un yeri yoktur.. Sizin cocukta, Krup yok, basit bir Grip geciriyor. 2-3 hafta kadar surecek, merak etmeyin. SAKIN:Zaditen ve Sudafed'i kullanmayin.. Hele bu iki ilacin beraber verilmesi, olacak is degil.. Alanlarin tamami, 3-5 gun sonra Hastanelik olur. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|