Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerjik ilaçlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerjik ilaçlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: alerjik ilaçlar
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2015 Saat 11:06
mrblar hocam 21 aylık kızım geçen kıştan beridir burun ve geniz akıntısı hiç bitmedi yazın hiçbirsey yok kısın başlıyo ve kıs bitene kadar bitmiyor .bugun k.bb drna götürdüm burnundan ışıklı birsey soktu baktı alerjik akıntı dedi gece tıkanmıyorsa ameliyata gerek yok dedi zaten yaterken birsey yok kalkınca bir müddet sonra oluyo.bize DELODAY SURUP VE NAZOFİK sprey verdi ve ben size sormadan kullanmak istemiyorum .eger bu durum alerjık ise kendiliginden gecme imkanı yokmu bu ilaclar kokten care olurmu ??tşk ederim ıyıkı varsınız Smile

Düzenleyen elifck - 27 Eki 2015 Saat 11:07
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2015 Saat 18:40
Sadece; Serum Fiz ve aralarda, Iladin damla kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.