|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yukselkerse
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 6.hastalıkGönderim Zamanı: 03 Kas 2015 Saat 20:18 |
|
Hocam merhabalar10.5 aylık kızım bugün sabah ateşle uyandı. Yeni nezle atlatmıştık. O nedenle sabah kalktığında hapşurukla beraber burun akıntısı oldu Ama burnundan nefes almasında sıkıntı yok. Burnu açık. Sabah aile hekimine görürdüm peditus verdi, almadım. Akşam üzeri çocuk doktoruna götürdüm. Kulaklar, ciğerler ve boğaz temiz. Kulak arkasındaki bezeler şişmiş dedi. 6.hastalık teşhisi koydu. Calpol ve ibufeni dönüşümlü 1er ölçek verin dedi. Ablamızdan nasıl bir hastalık olduğunu biliyorum..Birde idrar yolu enfeksiyonu için idrar tahlili istedi. Birde kanda enfeksiyon için kan tahlili istiyorum dedi. Ben ikisini de henüz vermedim. Sizce gerekli mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2015 Saat 23:45 |
|
Kulak arkasi bezler; 6.Hastalikta DEGIL, Kizamikcik hastaliginda buyurler...
Allah askina siz bir baksaniza, kulak arkasinda elinize gelen beze varmi?? Onu bile sallamis olabilir. SAKIN: ne idrar, nede kan tahlili yaptirin, o doktordan da uzak durun, Uc kagitcinin Allahi.. SAKIN: Calpol ve Ibufen'i donusumlu(!) vermeyin, dunyanin en salakca uygulamasidir. Atesi dusurmeyin. Cok okumaniz lazim, cok.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|