Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6.hastalık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum6.hastalık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yukselkerse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yukselkerse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6.hastalık
    Gönderim Zamanı: 03 Kas 2015 Saat 20:18
Hocam merhabalar10.5 aylık kızım bugün sabah ateşle uyandı. Yeni nezle atlatmıştık. O nedenle sabah kalktığında hapşurukla beraber burun akıntısı oldu Ama burnundan nefes almasında sıkıntı yok. Burnu açık. Sabah aile hekimine görürdüm peditus verdi, almadım. Akşam üzeri çocuk doktoruna götürdüm. Kulaklar, ciğerler ve boğaz temiz. Kulak arkasındaki bezeler şişmiş dedi. 6.hastalık teşhisi koydu. Calpol ve ibufeni dönüşümlü 1er ölçek verin dedi. Ablamızdan nasıl bir hastalık olduğunu biliyorum..Birde idrar yolu enfeksiyonu için idrar tahlili istedi. Birde kanda enfeksiyon için kan tahlili istiyorum dedi. Ben ikisini de henüz vermedim. Sizce gerekli mi? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2015 Saat 23:45
Kulak arkasi bezler; 6.Hastalikta DEGIL, Kizamikcik hastaliginda buyurler...
Allah askina siz bir baksaniza, kulak arkasinda elinize gelen beze varmi?? Onu bile sallamis olabilir.
SAKIN: ne idrar, nede kan tahlili yaptirin, o doktordan da uzak durun, Uc kagitcinin Allahi..
SAKIN: Calpol ve Ibufen'i donusumlu(!) vermeyin, dunyanin en salakca uygulamasidir. Atesi dusurmeyin.
Cok okumaniz lazim, cok..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.