Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aşı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaşı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: aşı
    Gönderim Zamanı: 09 Kas 2015 Saat 14:59
Hocam mrblar
18. Ay asisi gecti diye ebeyi arattim bgn oglum 18 ay 4 gunluk oldu . Ebe demiski carsamba gunu yeni basliyor asilar 2 bcaktan birde agizdan cocuk felci asisi var demis ben sizin asi kayitlarinda 18. Ayda birtek karma asi gordum hocam bu ebenin dedigi 3 asi birden ne oluyor ?2 bacsktan ne asisi yapicak bunlar birde cocuk felci asisi 18. Aydami?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117393
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2015 Saat 19:13
Emin olun, ne Halt ettiklerini kendileri bile bilmiyorlar...
Sadece dikkat edin, ayni anda, AYNI BACAGA, 2 ASI YAPMASINLAR..
5'li Karma+ Zaturre (KPA) ve Polio olabilir..
Yukarı Dön
esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2015 Saat 21:27
Hocam zaturre asisi 16. Ayda yapilmsti bidahami yapilicak polio cocuk felci asisi sanrm karmayida anladm fakat zaturre yaptrmstk 2 ay once.zaten ayni anda 3 asi yaptrmiyorz hocam sizin bilgilerinz dogrultusnda. Napalm sadece karmayla polio yu yaptralimmi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2015 Saat 07:03
Eger, o 3. asi, konustuklarimizin haricinde bir asi ise, yaptirin. Belki; 16.ayda Zaturre asisi oldugunu bilmiyorlar.
Yukarı Dön
esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2015 Saat 05:46
Tmm hocam. Aklima takilan bisey daha var daha once okumstum burda fakat bebek yedigini oldugu gibi õgūtmeden ckariyrsa yedikleri ona uygun degildr demssinz. Oglumda bildim bileli hep oldugu gibi butun ckariyor hocam yediklerini kakasindan menusunu bilirsinz dimates zeytin susam cam fstgi mesela. Butun cikardgi seylerin vitamin ve minerallerinden yararlanmadanmi cikarms oluyor hocam. ??? Oglum 18 ay 6 gunluk.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2015 Saat 07:07
"...dimates zeytin susam cam fstgi ..." Cignemeden yuttugu icin cikiyor.. Hastalik degil.
kilosu; 11.2kg'dan az degil ise, hastalik yok.
Yukarı Dön
esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2015 Saat 13:32
Hocam hastaligi yokda hep cignemeden yutuyor benim ögrenmek istedgm burun cikan yiyecekler emilmiyor ya bu yuzden faydasida olmuyormu yani vitamin mineralinden yararlanmiyor galiba oylemi hocam bagrsakta emilmedgi icin?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2015 Saat 17:14
Dogru.. Faydasi daha az oluyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.