|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilpek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2015 Saat 14:00 |
Kadir bey 6 ve 2 yaşındaki kzımda gece popoda kurt gördüm sabah soluğu hastanede aldım . Doktor Ailece tedavi olmamız gerektiğini söyledi 3 gün andazol kullanıp 3 hafta sonra tekrar kullanmamız gerektiğini söyledi. Benim 5 aylık emzirdiğini çocuğumda var o yüzden benim tek doz kullanıp 3 hafta sonra tekrar tek doz kullanmam gerektiğini yada hiç kullanma dedi. Emzirdiğini çocuğun karaciğerini etkileyebilir diye. Sen tedavi olmazsanda senden çocuklara tekrar geçer dedi. 5 aylık oğlumdada kurt olabilir ona bişey veremem dedi . Ben kullanıp kullanmamakta kararsızım benimde burun kaşıntım var. Bende kendimden şüpheleniyorum sizce ne yapmalıyım. Emzirdiğim için kullanmamda sakınca olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin oralarda bunlara doktor mu deniliyor???
Turk doktorlari okuma ozurludurler, bari siz ; icini acip bir okuyun... Kil kurtlari icin; TEK DOZ yeterlidir.. 2-3 hafta sonra alacaginiz gene tek doz, evde temizlik yapmanizi filan gerektirmez. Ilk 7 yas: 1 olcek 7-12 yas : 2 olcek Eriskin : 3 olcek(vaya tablet) 5 ayliga ilac gerekmez. Sizde kullanin, ilac barsaklardan emilmiyor ki, sute gecsin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2015 Saat 17:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|