|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2015 Saat 19:15 |
Hocam.atesli bol akintili oksuruklu gripte 5. gundeyiz .bugun ates yok kulak agrisi basladi iliadin tarifiniz sekilde basladim.Agri gecmeyince oglen 1 olcek calpol (evde o vardi) verdim.gecmedi ilave damla damlattim.gecmedi dolven alip 1 olcek aksam 18:30 da verdim.25kg.erkek 115cm.
19:00 da bidaha damla buruna .simdi sakinlesti.uyudu. 1- Dolven tekrar gerekirse kac saat ara ile verebilirim.? Yazilariniza baktim ama hesap yapamadim. 2- Sumkurmeyi redediyor artik buyudugu icin kollarini tutup zorla hicbirsey damlatamadigimdan burun icinde akinti varken damlalar sanirim oztakiye gitmiyor.siz hep aninda gecer dersinizya oyle olmuyor. Damlattigim tarafa basini yan ceviriyorum.ayni anlattiginiz gibi.Burun ici tam temizliyemedigimde 4er damlatsam 2 si belki oztakiye ulasir ne dersiniz?Gecen iki kistan tecrubeliyiz kulak agrilarinda sadece iliadin ve ates eslik edince bactrim kullaniyoruz ama sprey veya serum fiz leri kullandirtmamasi beni cok uzuyor hocam artik akillandi ogretmeni yapacak olsa dinler fakat evde bana resmen siddet uyguluyor.Baba yardim etmez gotur doktora ant.versinler yaklasiminda. Cok sagolun. ![]() Düzenleyen kıvanç - 18 Kas 2015 Saat 00:20 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dolven, gunde:4x1 olcek(5ml) alabilir.
Kisa sureli isitilmis havlu koyabilirsiniz... Babalar hep oyledir. Onlar icin, "gurultu-patirti" olmasin, ama ne pahasina olursa olsun...Umursamazlar. |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet ayni dediginiz gibi.
Saat gece 3 ates devam edince bactrim icirdim .zor bela damlalari ilave doz damlattim.artik ne kadar gittiyse.ama agri , ates devam ediyor. |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates muhim degil, agri bagirtacak kadar olursa, ilave doz Iliadin damla kullanin.
|
|
![]() |
|
Bagirtiyor malesef.Hocam sabah 8 :00da damlattim.bactrimde verdim(2.dozu) hala 38 lerde ates devam ediyor.Az birseyler yiyor fakat genel hali pek iyi degil yatiyor,atesden dolayi hizli soluma var , burun tikali ama artik akmiyor oksurunce ifrazat var belli.sag kulak agrisi devam.Kan sayimi yaptirmak istiyorum ama oyuncak almaya dahi cikmak istemiyor gun icinde ikna edebilirsem goturecegim.atesi yapan kulak agrisi mi gripmi cozemedim.
--bu kis ilk kulak agrisi , gecen kisda cok oldu ama bu kadar inatci hic olmamisti.gripte 6. Atesde 5. Gundeyiz. Size guveniyorum.sonsuz tesekkurler . Saat: 18:00 itibariyle son durumumuz. Artik kulak agrisi bagirtmiyor.sadece dokundurtmuyor. Ates 38 devam ediyor Butun gun yatti Akinti agri olmayan tarafin burunundan baly kivaminda Gozler nemli ve baygin fakat simdi birseyler yedi ayakta geziniyor. Düzenleyen kıvanç - 18 Kas 2015 Saat 18:06 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agizda; pis koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, bosuna kan sayimi ilede ugrasmayin.
Aynen devam. |
|
![]() |
|
Kan sayımı yaptırmadım .Bu (6.gün bitti)sabah oğlum iyileşmiş olarak uyandı.Ben grip oldum.
İyiki hayatımıza girdiniz Hocam,,sağolun,varolun . |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecmis olsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|