|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Zeyneptuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2015 Saat 22:39 |
Hocam 3 keredir kan ve idrar değerleri yüksrk çıkıyor. Bugğn 39.6 olumca farklı doktora götürdüm. Bu aylarda bebekte idrar yolu enf olmaz kana bakalım dedi. Kanda monosit yüksek çıktı. Eski tahillere baktı. Eskilerde de yüksek şimdi daha da yükselmiş. İnfeksiyoz mononükleoz dam şüphelendi testini yaptırabilirsiniz yapan yer bulup dedi. O hastanede yapılmıyormuş. Tahlilrri yazıcam hocam. Bebeğim 6 ay 14 günlük. 8.900 kilo boy 70 cm civarı. Kız çocuğu.
İlk tahlil. 29 ekim Lokosit 15 olması gereken 3.5 10.5 Ly 9.83 olması gereken 1.30 3.5 Mo 3.38 olması gereken 0.3 0.9 Ne 1.72 2.10 6.10 Ly % 63.6. 19 44 Mo % 21.9. 5.1 10.9 Ne 11.2. 41-73 Hematokrit 33.1. 35-55 Mcv. 72.9. 75-100 Rdw-sd 32.8. 37-54 Trombosit 668. 100-400 Son tahlil 18 kasım Monosit 30.6 1-11 Granülosit 7.6. 17-60 Basofil 1.1. 0-1 Lenfosit 4.25. 1.5-3.5 Monosit sayısı 2.21. 0.2-0.8 Gran. Sayısı 0.55. 2.5-7.5 Trombosit sayısı 428. 150-400 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Butun degerler, o yas icin normal. Yuzlerce kere anlattim.. Turkiye'de, sahtekar laboratuvarlar, cocuk degerlerinin yanina, eriskin araliklarini yaziyorlar ve sanki bir hastalik varmis gibi halki kandiriyorlar..
Bunlar doktorlarla anlasmali olup, halki soyan namussuzlardir. |
|
![]() |
|
Zeyneptuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Hocam peki ateş 39 dan aşağı inmiyor ateş düşürücüyşe de 38 oluyor. Nedir rahatsızlığımız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gripal enfeksiyon geciriyor,
Antibiyotik gereken durumnlarda; agizda pis bir koku ve dil ustunde kalin-kirli bir pas tabakasi olur. Eski mailleri okuyun. Ates ilede ugrasmayin. Cok okumaniz lazim, cok!! Enfeksiyoz Mononukleoz olmasida bir sey degistirmez, bu hastalik da VIRAL bir hastaliktir, tek farki ates; 1 hafta surer. Bu hastalikla ilgili diger bilgileride okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2015 Saat 08:08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Tamam hocam çok sağolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Hocam ellerinizden öpüyorum size saygım sonsuz. Cuma gecesi yine bir doktor faciası yaşadık. Forumu taradım, diğer arkadaşlara yazdıklarınızla emin oldum. Hala ateşliyiz 39 derece gibi. Cuma gecesi kusma başladı hocam bir saatte 4 kez kuz kustu biz doktora gidene denk 8 kez oldu. Doktora gittin kusma için iğne yaptı açtı çünkü yediğini direk kusuyordu. Kan idrar ve kaka örneği istedi. İdrarı yaptırmadım bile. Kakayı da o an yaptı şansa bende vereyim dedim. O da temiz. Kan da hocam monosit değerinde düşme var ama hala yüksek.
Wbc 7.8 Lym 5.1 Lym % 65.7 Hgb 10.8 Hct 32.0 Crp 2.7. Doktor crp yi görünce antibiyotik şart dedi. Ben de tanıyı söyledim. Hayır değil, muhtemelen idrar yolu enf var çocukta dedi. Kaçtım hemen oradan. Hocam ne zaman geçecek bu hastalık bebeğim çok yıprandı Sonra Bir de ebv igm ebv igg ye baktırdkl tanıdık bir labaratuvara. Hepsinin yanında anti vca igg antivca igm negatif yazıyor ne demek hocam bu. Tanı yanlış mı. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Monositler sadece Enfeksiyoz Mononukleoz'da yukselmez.
Coxsackie viruslerindede yuksektir. Bu sebeple o testlerde "negatif" cikar. Size ilk gunden beri diyorum. CRP'yi kasten sahtakarlik yapabilmek icin, yanlis yorumluyorlar. Siz WBC degerine bakin. Basindan beri dusuk gidiyor. Yani hicbir zaman Antibiyotik gereken bir durum olmadi.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Allah razı olsun hocam sizden tavrımdan anladı zaten antibiyotik istemediğimi, idrarı da yaptırmayınca ters ters söylendi. Orda bir bebek daha vardı hemen yaptılar antibiyotiği şikayet öksürük ateş burun akıntısıydı. Okadar üzüldüm ki.
Çok sağolun hocam sizle karşılaşmak kızımın en büyük şansı. Yani kızımda enfeksiyoz mononükleoz yok hocam öyle mi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|