Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım lüffen hocam!!!(Allerjik urtiker)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYardım lüffen hocam!!!(Allerjik urtiker)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jade05 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jade05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yardım lüffen hocam!!!(Allerjik urtiker)
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 01:07
Merhabalar hocam arkadaşımın oğlunda bir anda bu kızarıklık çıkıyor 1-2 gün geçiyor hiç bir iz yokken bir anda yine çıkıyor bu nedir hocam ???
Yukarı Dön
jade05 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jade05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 01:16
Hocam birde yeni konu açmak istemedim buradan sormak istiyorum benimde 4 yaşında oğlum var 1 Aydan uzun süredir öksürüyor bütün yöntemlerinizi denedim önemsemedim ama geçmek bilmiyor gece boğulcsk gibi öksürüyor ayrıca hırıltılı ötüyor bu kadar uzun sürmesi korkutuyor hocam 😞 Üçüncüsü ise kusura bakmayın sizden başka güvenebileceğim dr yok kendimle alakalı... 2 gün önce gece kusma ile uyandım acayip bir mide ağrısı ve kusma hissi sürekli midem acıyor bıçak saplanıyor sanki sonra geçiyor bir süre sonra yine ...dayanılmaz olduğunda acile gittik kan ve idrar temiz röntgende aşırı gaz çıktı ama midede yarada olabilir dendi endoskopi için erkenmi hocam Nasıl yorumlarsınız???daha önce tırnağım daki mantarı sizin söylediğiniz ilaç sayesinde yok ettim sizin geniş bilgilerinize güveniyorum yardım bekliyorum hocam şimdiden çok çok teşekkürler iyiki varsınız 💐💐💐
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119067
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 01:55
1- Allerjik urtiker. Asiri miktarda, boyali seker. M&M. Surpriz yuurta, BoniBon jiklet, veya ucuz cukulata yiyor. Bu gidalari kesin, ayrica gunde 1 olcek:Zyrtec surup verin.
2- Bu yasta, bu tip oksurukler, 2-3 kis surer.. Eski cevaplari okuyun.
3- Ne endoskopisi... O sahtekarlara kalsa, yapmadiklari test kalmaz.
Yukarı Dön
jade05 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jade05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 13:49
Hocam verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkürler...peki kendim için hiçbir test yaptırmama gerek yokmu dün gece sancıdan kramptan kıvrandım uyumadım hiç... Gündüz pek bişey yok akşamları mahvoluyorum sadece gaz mideyi bu kadar etkilermi???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119067
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 18:08
Her sabah; 1 tane, Famodin40 tablet alin, 2-3 gunde rahatlarsiniz.
Sonucu yazin. Zira, iyi gelirse uzun sure (bu kis) kullanacaksiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.