|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurcan3368 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2012 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurcan3368
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2015 Saat 15:10 |
Hocam kızım 37 haftalık 2 900 gram 47 santim olarak dünyaya geldi Bugün tam dört aylık oldu 4 aylık aşısı yaptırmaya gittiğimizde 6 kilo 60.5 santim olmuş sizin gelişim tablosuna göre 400 gram eksiği var Sadece anne sütü alıyor geçen ay 5400 dü 300 du eksiğimiz bu ay 400 gram olmuş eksiğimiz sütümün az geldiğini düşünmüyorum çünkü sağdıgımda sürekli süt oluyor çok sık emiyor hatta çoğu zaman kusuyor günde 3 4 defa kaka yapıyor ve bunların çoğu yeşil oluyor buna rağmen kilo almamız tabloya göre biraz az gözüküyor Bunun nedeni nedir hocam değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilo aliyor... Dogumda 500gram olan eksik, 400grama gerilemis daha ne olsun! Sabirli olun, moralinizi bozmayin. Bol su icin.
Zaten 4 ayi bitti, gerekirse kutu veya sise sutlerinden verebilirsiniz. Mamalara ihtiyaciniz yok.. Onlarin gayesi sizlere mama kakalamak.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Kas 2015 Saat 18:56 |
|
![]() |
|
nurcan3368 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2012 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurcan3368
hocam benim merak ettiğim yeşil kaka yapmasına rağmen neden az kilo alıyor ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogumdan beri ufak olmasi nedeni ile...
Kakasini takip edin. Cocuk doktorlarini degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|