|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2015 Saat 12:45 |
merhaba kadir bey
oğlum şubat 2010 doğumlu 1 ay önce nezle oldu doktor illadin ve on dk sonra serum fiyolojik kullanmamı söyledi 1 hafta sonra kulak ağrısı oldu doktor agumentin bricanly illadin verdi 8 güne yakın ateş sürdü.5 gün antibiyotikden sonra tekrar başka doktora götürdüm hala iltihap olduğunu söyledi ve antibiyotik illadin mverdi 5 gün daha kullandım kontrole gelme dedi 1 hafta iyiydi sonra yine kulak ağrısı ve ateş oldu tekrar doktora götürdüm ağumentin sudafed illaçdin verdi hiç birini kullanmadım 5 gün bactrim 5 gün perebron ve 3 gün illadin kullandım sonra sağlık ocağında doktor iltihap yok kulak kiri gördüm dedi sonra prof kulak burun boğaz doktoruna götürdüm kulakta sıvı var ama iyileşme aşamasında dedi içinde onadron ve kortizon bir kaç damla daha olan karışım burun damlası verdi korktum kullanmadım iyi mi yaptım bilmiyorum 8 gündür bir ağrı ve ateş yok arada kulağını kaşıyor okadar tamamen iyileşmişmidir hocam sizce birde kendi sol kulağımda kulak uğultusu elektrik süpürgesi çalışır gibi ses çok rahatsız edici ne yapmalıyım teşekkür ederim şimdiden |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O Prof bozuntusu serseri haric, digerleri bu isi biliyorlar.
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. Augmentin gerekmiyor. Sudfed'i bir daha hicbir sebep ile kullanmayin. |
|
![]() |
|
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sudafedi hiç kullanmadım zararlı olduğunu sizden öğrendim en son ben sizin maillerinizi okuyarak 5 gün bactrim perebron ve 3 gün illadin kullandım sonra hiç bir şey kullanmadım tekrar kulak ağrısı olursa yine aynı tedaviyi uygulayımmı hocam şu an bir ağrı ateş yok kulakta iltihap kalmışmıdır sizce yoksa aynı bactrime dvm ediyimmi teşekkür ederim.
birde şunu çok duyuyorum hocam kulak iltihabında antibiyotik kullanılmazsa beyne zarar veriyormuş menenjit bile yapabilirmiş doğrumudur kadir bey diğer doktorların reçeteleri direk çöpe gidiyor sizden çok şey öğrendim ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kulakta iltihap yokki, "kalan" bir sey olsun...
Turkiye'de son 35 seneden beri. "Fizyopatoloji" dersi okutulmuyor(Hocasi yok)..Bu yuzden, Turk doktorlari hastaliklarin nasil olustugunu bilmezler... Orta Kulak Ilitihaplari ve Sinuzitler; Iltihap degillerdir. genellikle Gripal enfeksiyonlarin arkasindan; Oztaki borusunun odem yapip, kapanmasi ile ve Sinuzitlerde, gene Sinus agizlarinin olusan odem ile kapanmasi sonucu olusurlar.. Bunlarin tamami, Iliadin ile duzelirler.. 2- Beyin hadisesi; "Kulak damlalari" ile Orta kulak boslugunda, iltihap yapildiktan sonra, bu iltihabin, kemigi eritmesi ile seneler sonra olan bir olaydir. DOKTOR HATASIDIR.. Hep, kulak damlasi kullanlarda olur. Siz Turk Cocuk ve KBB doktorlarini dinlerseniz, basiniza her turlu bela gelir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|