|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasmiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 15:22 |
Merhabalar hocam. Kızım 10 aylık. 4 gün süren yüksek ateş
(39.5-40 °C)
sonrası idrar ve kan tahlilleri sonucuna göre İYE teşhisi kondu. 6 gün iesef
iğne tedavisinin ardından sonda ile alınan idrarında nitrit negatif ancak bol
lökosit devam ettiği için 6 gün daha oral yolla suprax aldı. Son 3. İdrar tahlilinde
4-5 lökosit vardı ama doktorumuz bunu önemsemedi ve ilacı kestik. 1 yaşından küçük olduğu için reflüden şüphelendi. Ancak ilk
olarak 1 ay arayla idrar kontrolüne gelmemizi ve bu kontrollere rağmen arada
İYE geçirirse DMCA ve Voiding testleri yapacağını söyledi. Bu idrar tahlillerini özellikle sizin söyledikleriniz hep
aklımda olduğu için yanlışlık olmasın diye bir de üniversite hastanesinde
tekrarlattım. Çok benzer sonuçlar çıktı. Doğru yolda mıyız hocam. Çok sıkıntılı bir süreç geçirdik.
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, fazla kurcalatmayin..
SAKIN o soyledigi Testlerin hicbirini yaptirmayin, tamamen palavra. Bir daha IYe suphesi oldugunda, SADECE; "Nitrit" sonucuna bakin, Nitrit:(-) oldugu surece, ne kadar Lokosit gorulurse gorulsun, IYE DEGILDIR.. Lokositler gore IYE teshis koymak, son 10 senenin en gozde sahtekarligidir. Butun dava o cok pahali, DMCA ve Voiding Testlerini yapmaktir. Sakin tuzaga dusmeyin, paradan ziyade, cocuk hirpalanacak... Reflu filan yok, uyduruyorlar. Sikintiya filanda hic gerek yoktu, bir daha IYE oldugunda, SADECE: Cranberry yemisi( Yaban Mersini) yedirin, gecer. Igne de ne oluyormus!!! Tamamen sahtekarlik.. Agizdan antibiyotik bile gerekmezdi.. Resmen kaziklandiniz. Okusa idiniz bilirdiniz... Okuyun. Yoksa etraftaki CAKALLAR iste boyle sizi yerler... |
|
![]() |
|
yasmiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Biz ilk idrar tahlilinde nitrit pozitif çıkınca antibiyotik kullandık. Nitrit negatif olsaydı kesinlikle sorgulardım. Doktor hastaneye yatması lazım çok ilerlemiş kan değerlerini çok düşürmüş böbrekte genişleme bile yapmış olabilir dedi ve ben ne yatması diye çıkışınca antibiyotik tedavisini kabul etti zorla.
Sizi hep okuyorum. İlk kızımı hiç ilaç kullanmadan 4 yaşına getirdim sizin sayenizde. Ne ateş düşürücü ne de başka ilaçlar. Hocam kızım kullandığımız antibiyotikten sonra ishal oldu. Günde 4 defa ishal gidiyor. Kesemedik bir türlü yiyeceklerle. Bekleyelim mi yoksa önereceğiniz bir şey var mı bize. Tekrar teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir IYE hastasinin hastaneye yatmasi gerekli degildir.. BU NAMUSSUZ Hastaneler, sirf hastalari yatirabilmek icin, "igne" tedavileri verir oldular..
Sadece Cranberry Yaban Mersini) kullanmaniz bile tedavi icin yeterlidir. SAKIN: Antibiyotik kullanmayin. Ishal kendiliginden duzelecek. Bol yogurt yedirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|