|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
meliselaa
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Ara 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meliselaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bronsiyal astimGönderim Zamanı: 12 Ara 2015 Saat 17:53 |
|
Kadir bey merhaba yazilarinizi yeni bulup okumak kismet oldu size 6 yasina giren yigenim icin yaziyorum 3 aylikken grip oldu sizin kara listenizdeki ilaclardan kullandi bronsiolite cevirdi arkadan bronsit sonrasinda bronsial astim denildi calmadigimiz kapi kalmadi tomografi cekildi akcigerlerde ve brons yollarinda hasar var metanetli olun denildi 7 aylikken 10 gun hastanede yatti ventolin pulmicort la o zaman tanisdi bir dahada ayrilamadi gecen seneye kadar nefes acici ignelerde oluyordu.her ay hasta oluyor 1 hafta iyi 2 hafta kotu en ufak grip veya bogaz enfeksiyonu gogse iniyor bazen hem alip verirken bazen sadece verirken islik sesi geliyor oksurugu hic bi zaman kuru olmadi hep balgamli cocuk bana hava yapin diye haykiriyor kahroluyoruz.gunde 3 kere bazen 4 saatteye dusuyo ventolin pulmicort yapiliyor hasta olmadiginda hergun pulmicort ve airfix veriliyor her ay mutlaka makrol ve benzeri antibiyotik kullaniyor ne olur bize yardim ozel doktorlari birakdik 2 yildir yanlizca sureyyapasaya gidiyoruz tedaviyi aksatmamasi icin siki siki tembihleniyor yokmudur bunun donusu bu cocuk astimmidir omur boyu ilaca mahkummu yasayacak hergun verilen pulmicortu airfixi biraksak olurmu donusumuz varmidir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2015 Saat 18:26 |
|
Sahtekarligin 4 Safhasi da BASARI ile uygulanmis..... Tebrikler... Simdimi akliniz basiniza geldi.
1- Once benim eski mailleri okuyun ve bu Sahtekarligin 4 Safhasi nedir, onlari iyi ogrenin... Ogreninki, Turk cocuk doktorlarinin ne kadar namussuz olduklarini anlayabilesiniz... 2- Ilaclarin hepsini kesin.. Bunlarin hepsi, Griplerde, Flixotide, Nasokort gibi kortizonlu spreylerle, Viruslerin akcigerlerin tamamini istila ettikleri icin oluyor.. Meslek hayatim boyunca bir tane bile sizinki gibi hastam olmadi. 3- Insan bir dusunur....... 6 seneden beri bu cocuk hic mi Grip olmadi???? Hep Bronsit, hep, Astim, Okuyun ve dusunun...... Dusunmenin sagliga bir zarari yoktur...........
|
|
![]() |
|
meliselaa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meliselaa
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2015 Saat 18:43 |
|
Kadir hocam cok tesekkurler. 2 ay once
1.5 yasindaki kizimada doktoru ventolin pulmicort verdi kuru oksuruk icin kullanmadan once arastirinca sizinle karsilasdim tum mailleri okudum hicbir ilac vermedim sizin onerileriniz sayesinde 3 4 haftada iyilesdi.buyugun hastaligi icin hep profosorlere gittiler ben basindan beri bir terslik oldugunu biliyorum profosor soyledigi icin beni dinleyen olmadi buyuk insanlar buyuk laf eder sozunuz ne kadar dogru.oksuruk konusunda eksik bilgi vermis nefes verirken islik sesi geldiginde oksurmuyormus oksuruk oldugu zaman nefes alis veris hirilti hisirtili oluyor evre evre her iki durumuda yasiyorlar.su an 5 gundur kuru oksurugu oldugunu soyluyor annesi yine tikanmaya basliyormus nasil bir yol izleyelim ne olur bize bir yol gosterin gunlerdir maillerinizi okuyorum isin icinden cikamadim.
Düzenleyen meliselaa - 12 Ara 2015 Saat 22:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2015 Saat 06:43 |
|
Sicak buhar uygulasinlar, SAKIN o onceki ilaclarin hicbirini kullanmasinlar ve hic korkmasinlar.. baslarina gelen hersey o kullandiklari ilaclar yuzunden. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
meliselaa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meliselaa
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2015 Saat 14:15 |
|
Cok tesekkurler hocam basladik sicak buhar ve grip icin anlattiklarinizi uygulamaya iyiki varsiniz..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|