|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
celalberraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı celalberraa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 14:41 |
merabalar hocam kızım 4 ay 8 günlük kakasının rengi önce yeşildi sonra çok koyu yeşil oldu ve kokmaya başladı bizde kaka tahlili yaptırdık ve her alanda 4-5 lökosit göründü doktoru sınırda olduğunu ve çok tehlikeli olabileceğini söyledi ilaç olarak zimaks ve maflor damla verdi bunları kullanmalımıyım bide benim parmağımda yara çıkmıştı iltihap vardı ve ben emziriyorum bundan olmuş olabilirmi çünkü hala parmağı iyileşmedi benden kaynaklanan bi durummu çok merak ediyorum şimdiden sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN: O cahilin sacmaliklarina kanmayin. Cok yediginden oluyor. Beslenme aralarini acin, duzelir.. Sizinle hicbir alakasi yok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|