|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2015 Saat 10:50 |
Değerli hocam
11 aylık oğlumun sadece bacaklarında küçük büyük halka şeklinde pul pul lekeler var anladığım kadarıyla kaşıntı yok beyaz renkte...yumurta akını yemeğe yeni geçmiştik eşyalarınıda sabun tozuyla yıkamıyorum artık o yüzden mi oldu alerjik bir durum mu yani anlamadım egzama yada mantar olabilir mi pazartesi doktora götürücem sizin fikrinizi almak istedim resimleri ekledim... Düzenleyen Nehiraksoy - 19 Ara 2015 Saat 11:11 |
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gidalarla, sabunlarla veya allerji ile hicbir alakasi yok... Ciltteki bir degisiklik. Bir sey yapmayin, 3-5 gun sonra tekrar "kucuk" resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Peki hocam teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deride, yer yer, "pigment" kaybi olmus. Kesin bir nedeni bilinmiyor, bazen gecer, bazen artar, yapabileceginiz bir sey yok. Ugrasmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Ne diyeyim size iyiki varsınız🙏
İçim rahatladı çok teşekkür ederim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|