Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş huzursuzluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş huzursuzluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kavakboylu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kavakboylu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ateş huzursuzluk
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 20:59
iyi günler kadir bey. 13 aylık 8500 kg kızım. 2 gündür ateşi var öksürüğü var burun akıntısı var. bir de bunlara ilaveten ara ara öksürürken boğazını rahatsız eden gıcık sebebiyle olduğunu düşünüyorum-kusmaları oluyor.1. gün gece ateşi oldu gündüz ateşi düştü. 2. gündeyiz ateşi tekrar çıktı.halsizliği daha da arttı.şu an çok huzursuz. 1. gün bu kadar huzursuz değildi. solunumu hızlı dakikada 40 ı geçiyor. sanki karın ağrıları da var.bundan 3-4 gün önce de abisi aynı şekilde hastaydı. kulağına vurmuştu. mecburen ona bactrim başlamıştık.ve oğlumun alnından burnuna kadar olan kırmızı leke şu an kızımda da var. ve şu an kızımı doktora götürmeye korkuyorum. götürmemek için şu an çok direniyorum grip oldu diye . fakat bir yandan da çok huzursuzum. çok ağlıyor.zaten ek gıda almıyordu. anne sütü içiyordu. fakat emmesi azaldı.halsiz. elimizde minoset ve profenid şurup var. hangisini kullanalım. ve ne yapalım . serum fizyolojik kullanıyorum sabah buhar  çadırına koydum. teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 22:26
Atesi cok gerekmedikce, dusurmeyin. Profenid, bu yas icin uygun degildir.
Minosed 120 surup da;  gunde en fazla 3x1 olcek(5ml) verebilirsiniz.
Cok okumaniz sart.
Yukarı Dön
kavakboylu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kavakboylu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2016 Saat 18:39
kadir bey çocuk huysuz olunca bugün dr ye gittik.Bronşit başlangıcı dedi ve
prednol
uracefin iğne
rhinfart
ventolin
zaditen
brus
paranox
çinko ve supravit yazdı.Ama sadece uracefin ve paranox u aldık,kullanmadık.Tam emin olmamakla beraber nefes verirken hırıltı çıkıyor

1-Evde bricanly var ventolin yerine ondan versek zararı olur mu?
2-Soğuk buhar versek zararı olur mu?(Eğer teşhis edemediğimiz grip varsa)
3-Hiç tedavi etmesek bronşit başlangıcı ilerler mi?
4-13 aylık kız çocuğu 8.3 kg ek gıdayı reddediyor,bundan dolayı supravit ve çinko verdi.Faydası olur mu?

Düzenleyen kavakboylu - 06 Oca 2016 Saat 18:40
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 03:20
Baska bir sey dese idi sasardim..
Aptal hem Bronsit diyor, hem antibiyotik veriyor.
SAKIN: Verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. 3-5 gunluk sahte bir iyilik halinin arkasindan, feci carpilirsiniz..
1- Ne; Bricanyl, nede Ventolin, hicbirini kullanmayin.
2- Soguk buhar, alt solunum yolu hadislerinde kullanilir.
Grip gibi, ust solunum yolu hadislerinde; sicak buhar daha etkilidir.
3- "Baslangic" diye bir hastalik yoktur. Bu tamamen; Turk doktorlarinin uydurmasidir.
Yok; Zaturre baslangici, yok; Bronsit baslangici, yok; Astim baslangici, uydur-uydurabildigin kadar.
O aptala sorun bakalim bu teshisi hangi kitapta okumus??
Siz bu sarlatan soytarilarin hic Grip teshis ettiklerini gordunuzmu???
Kilosu cok dusuk, Supravit ve Cinko'nun ZERRE FAYDALARI OLMAYACAK..
Kilo icin, eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.