|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2016 Saat 10:31 |
Merhabalar
72 aylık bir oğlum var sizin tavsiyelerinizi uygulayarak hastalık gunlerimizi geçiriyoruz.okula gidiyor sürekli öksürük hali büyüklerimizin ısrarı ile 15 gün önce alerji testi yaptırdık,test öncesinde hemen 1 hafta öncesi hasta idi her zaman ki gibi ateş yok burun akıyor öksürük vs.dil ustu beyazdı ama kötü koku hatırlamıyorum ve doktora dahi gitmedik.ancak test sonuçlarında WBC 20,1 gözüküyor.doktor bir enfeksiyon geçirmiş falan demiş.Ben endiselendim antibiyotik gerektiren durumu atladik ya hep böyle olduysa diye.ayrıca internette WBC yüksekliği denince kötü senaryolar var yapmamız gereken nedir,lösemi riskinden bahsedilmiş ne yapalım biz. Saygılarımla..
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Goruyorsunuz degilmi, Turk doktorlarinin sefilligini!!! WBC yuksek diye Losemi teshisi koyuyorlar!! 2- Grip gecirmis.. Su anda, ates yoksa, WBC yuksek olsa bile antibiyotik gerekmez. 3- antibiyotiklerin kesfinden evvel, her atesli hastalik gecirenin sonu korkulacak bir hastalikla bitse idi, yeryuzunde adam kalmazdi.. 4- Kan tahlilinin tamamini bana yazin.
|
|
![]() |
|
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef tahlil sonuçlarını resim olarak ekleyemedim ama referans değerlerinden farklı çıkanlar yazmaya çalışarak vaktinizi alacağım..
WBC=20.1 Ne#=13.5 LY%=19.3 MO#=1.1 EO#=1.5 EO%=7.6 MCV=70.4 MCH=23.2 Yukarıda aktardıklarım hematoloji tetkikinde ki sonuçlar.Ayrica cilt prick tetkikleri yapılmış HİSTAMİN 6×6MM olarak gözüküyor. Ne demektir bunlar aydinlatirsaniz sevinirim
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC: 20.1 olmasi, 1- Antibiyotik gereken bir hastaligi oldugunu gostebilir.. 2- MO ve LY% yuksek olmasi, Ne%'si dusuk olmasi; Enfeksiyoz Mononukleoz lehinedir.. Enfeksiyoz Mononukleoz esnasindaki kan tablosunu acemi doktorlar, Losemi zannederler. Diger degerler normal ise; KESINLIKLE LOSEMI DEGIL...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Oca 2016 Saat 04:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|