|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2016 Saat 06:11 |
Merhaba Kadir bey. Kızım 4 yaş 3 aylık. 2,5 yaşında tuvalete alıştırdık gece 1-2 defa bez takmadim ıslatınca bez bağladım yaklaşık 1 sene. Nisan ayında kararlaştırdık kendi de istedi gece de bez bağlamadık gece altini islatmiyor ve tuvaleti gelince beni uyandirirdi. Bu şekilde 5,5 ay geçti yaklaşık 3 aydır gece altıni ıslatıyor birakin tuvaleti gelince beni uyandirmayi ben kaldirinca da uyanmiyo. 1 ay once minirin sprey aldim kullandim sprey bitene kadar en fazla 1 defa gece altini islatmistir sprey bitince yine basladi hemen hemen hergun ıslatmaya nerdeyse 1 gecede 1-2 defa altini islatmaya basladi tekrar minirin spreye basladik 2 hafta aradan sonra. Su an minirin sprey kullanmamiza ragmen islatiyor spreyde bitmek uzere.
1-gece bez takmaya mi başlasam ne tavsiye edersiniz? 2- çok harekerli çok az oturuyo, o da telefonla oynadigi zaman bir de çorap giymeyi hic sevmiyor surekli zorla giydiriyorum serin ve ince giyiniyor bazen atletle bile dolasiyor. Bunlardan dolayi da gece altini islattigini dusunuyorum dogru mu dusunuyorum? ( 5,5 ay gece altini islatmama zamani nisan -eylul aylari arasiydi yani havalar sicakti) 3-psikolojik olabilir mi? Pedegog'a gotursek mi? (Bu konuda istekli degilim cunki butce olarak musait degilim.
Düzenleyen yaksu - 18 Oca 2016 Saat 17:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keske, o "Tuvalet egitimini" hic yapmasa idiniz. Simdiye coktan iyilesmisti. Minirin'e devam edeceksiniz. 1- Gece isemeleri kesilene kadar bez baglayin. 2- Giyinmesi ile isemesi arasinda bir baglanti yok. Uydurma bilgi. 3- Pedagog, egitim sorunlari ile ilgilenir... Ne alaka!!! Doktor ne yapacak??? kusmu konduracak!!! Minirin'e devam.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim olumlu sonuc alip buraya yazmak duasiyla iyi çalişmalar
|
|
![]() |
|
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
Hocam bazı doktorlar bu tur alt islatmalarinda "tofranil" veriyor. Uyku derinliğini azaltıyormuş ve cocuk tuvaleti geldiğinde uyanabiliyormuş. Doğru mudur? Bu ilaç rahatlıkla kullanılabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Minirin cikmadan evvel, Sultan Palamut zamaninda, bende kullandim... 20 seneden beri kullanmiyorum..
|
|
![]() |
|
hocam 2. minirin de bitti dediginizden beri gece bezde takiyorum malesef tuvalete kalkmiyor bezini ıslatıyor . sanki huy edindi bilerek kalkmiyor. 3. minirine baslayalim mi icerisinde cok az var 0,25 ve fiati 24 lira. uzun sure kullanmanin zarari olur mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam edebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|