|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
banu006 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 14:55 |
hocam yazilarinizi hep takip ederim ve uygulamaya çalışırım oglum 2.5 yaşında 13.5 kilo pazar sabahi ateslendi burun akintisi ve öksürük var belli ki grip.. Salı günü tamamen geçti 24 saat boyunca hic ateş cikmadi tam gecti derken yine 2 gündür ateş var.. bunun nedeni nedir acaba bende gribim o iyilesti sonra yine benden mikrop mu aldi acaba.. doktora goturmedim hic bu arada hocam.
|
|
![]() |
|
Mbaltay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2015 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı durum bizdede var.sanki bizi anlatmışsınız.bizde pazar ateşlendik tam geçti artık ateş çıkmıyo dedim
o arada ben grip oldum.2 günün üstüne oğlum yine ateşlendi.burun akıntısı öksürük devam.bende doktora götürmedim. hocanın dediklerini uyguluyorum ama bir yandanda tedirginim.tam geçmişken birdaha neden ateşlendi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Influenza Gribi harici basit Gripler bu sekilde hastalik yaparlar. SAKIN: Antibiyotik, Soguk alginligi ilaci ve ates dusurucu ilaclar kullanmayin.
|
|
![]() |
|
banu006 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateş düşürücü ilaci sadece 39.5 gördüğümde cocuk cok halsiz kaldiginda verdim 4 5 kere..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mumkun oldugunca, vermeyin. Zaten gunumuzde her cocuga; "Bagisikligi azalmis" dedikleri durum, hep
cok antibiyotik ve ates dusurucu kullananlardir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|