Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2.ateşlenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2.ateşlenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynepkerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynepkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2.ateşlenme
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 00:48
Merhaba hocam 5 gün gecen zorlu grip sonrası tam toparlandık derken 3-4gün sonra sanırım abimizde yeni bir hastalık kaptık küçük oğlum 20 aylık tekrar ateşlendi köpek öksürüğü ile başladı şimdi burun cok tıkalı sanırım kulak ağrısı var illadin damlatıyorum ama burun temiz olmadıgı için sanırım işe yaramadı ağzı açık uyuyor daha dogrusu uyuyamıyor balgamlı öksürük var boğazlarıda ağrıyor gibi ilk hastalığımızı antibiyotiksiz atlatmanın sevincine varamadan 2. Hastalık başladı yarın mecbur goturucem doktora cünkü cok huzursuz burnuna serum fizyolojik damlatamıyorum kulağı ağrıyordur diye illadinde mukusdan girmedi sanırım içine burun tıkanıklıgı cok rahatsızlık veriyor halbuki gün içinde ateşi düşmüştü kendi kendine bukadar uykusuz geceler sonrası umarım antbiyotiğe gerek kalmaz 😔
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119010
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 07:05
Hadi hayirlisi! 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynepkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 19:05
Hocam tekrar merhaba doktorumuza gittik cok şükür ciğerlerde kulakta Boğaz'da bisey yok dedi ama öksürük için ventolin ve zaditen verdi .ama cok fena bir geniz akıntımız var ve öksürük ateş bitti cok şükür havlar tarzda öksürük de gecti ama balgamlı öksürük devam illadin kullanmama rağmen agzı acık uyuyor sürekli uyanıyor durumumuz cok sıkıntılı bence allerjik bunlar çünkü biz hersene bunu yaşıyoruz uzun süre burun tıkanıklığı öksürük ve uykusuz geceler neolur yardım edin hocam neyapacağımı bilemiyorum 20 aylık olduk 15 aydır hergece EnaZ 10 kere uyanıyoruz ne derdi var yavrumun burnu tıkalı şuanda ama burnun tıkalı olmasada derin uykuya geçemiyor kime gideyim ne yapayım inanın evliliğim sıkıntıya girdi büyük oğlumun psikolojisi bozuldu uykumuz yok sinir sistemimiz bitmiş durumda allerji doktoruna gittim cocuğa hicbirsey yedirme ekmek yok süt yok o yok bu yok ama bir sürü ilaç var gaviscon maflor antibiyotik Zaditen birara kullandık ama nereye kadar bıraktım sonunda bu geniz akıntısından kurtulma şansımız yokmu çocuğum uyuyamadığı için cok sinirli neyapayım ben ne olur yardım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 21:09
SAKIN; Turk doktorlarinin, "Allerji" palavralarina kanmayin.
Geniz akintisi , oksuruk; hepsi Gripal enfeksiyon sonucu olan durumlar..
Serum fiz, Limonlu bal, ColdMix'e devam. Ilaveten, sicak su buhari uygulayin.
SAKIN; Oksuruk varken, Zaditen kullanmayin.. Akinti koyulasir, hiriltilar baslar.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynepkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 21:23
Hocam peki oğlum neden hastalık olmadığı zamanlar Dada uyuyamıyor sabaha kadar garip sesler çıkartıyor kucağımızda gezmek istiyor acaba kansızlığı yada baska bir vitamin eksikliği falan mı var tahlil tarzı birsey yaptırmaya gerek var mı acaba birde zencefil adaçayı ıhlamur tarzı şeyler versek sorun olurmu 20 aylık
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2016 Saat 06:58
1- Gunduz uykusunu aliyorsa, gece uyumamasi nomaldir. gunduz uyutmayin.
2- Kansizligi olan sahislar, bilakis cok uyurlar. Vitaminlerle de bir baglantisi yoktur.
3- Butun caylarda, iyi gelen; kaynar suyun sicakligidir. Hicbirinde, ilac vasfinda bir madde yoktur. 20 aylik
bir cocukta, kaynar cay icemeyecegine gore, caylarin hicbir faydasi yoktur.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynepkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2016 Saat 01:48
Hocam gündüz 1 saat ancak uyur hasta olduğumuzdan beride hiç selimiz uykumuz yok gibi hala öldürüyor
Cok yıprandı gündüz daha iyi gibi ama gece huzursuz öksürüğü geçmeyecek gibi ve ben korkuyorum burun tıkalı
Illadin kullandım ama sanki kulağı hala ağrıyor gibi geniz akıntısı çok var uykusuzluk ve huzursuzluk olmasa
Öksürüğü umursamAm ama hayat kalitemiz çok düştü bir tahlil yaptırsak mi nedersiniz hocam güveneceğimiz sizin gibi bir doktor muayne etse rahatlayacağım online randevu aldım ama keske burda olsaydınız cocuğumun hastalığının iyice uzamasından korkuyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.