|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2016 Saat 18:44 |
Degerli hocam merhabalar...arkadsimin bebegi icin yaziyorum hamile iken bobrek genislenmesi ve dogunca takip gerekli diye teshis konuldu.gelisimi iyi bebegin hocam son gittigi 1 yas kontrolunde 13mm genislik tesbit edilmis.arkadas baska bi devlet hast.gidiyo ve cok iyi karsilaniyor oyle iyi karsilanyor ki kiz bebege tam 12 kez ilacli bobrek rontgeni cekiliyor cunku gerekli ve onemli ne ilac kullanildigini arkadas bilmiyor tabii cocuk perisan oyleki sonda takilirken annesinin yuzunu cirmalayarak yardim istiyor.anne bebeginde bobreginin ilrde problemli olmasini istemedigi icin herseye razi.ben karsi cikmistim yapilanlara ama o bi anne ve bebeginin sagligini dusunuyor.hocam hastanenin neler yaptigini yazsam sayfalar dolar...surekli gitmeleri gerekiyomis bobrek icin. Lutfen bebek icin bu anne ve babaya biseyler yazin yapilanlar dogrimu???ne yapsinlar(inanin bebegi gorseniz siz bile aglarsiniz) ellerinizden operim tesekkurler cevabiniz icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala bu eski sahtekarligi yiyen saftorik aile kaldimi????
Bu son 5-6 seneden beri bazi sahtekar hastaneler, her yeni dogan bebege ayni martavali soyleyip, gereksiz yere 3-4 defa daha US cekiyorlar. Ne diyelim Allah akil fikir versin.. Sahi; bir daha gittiklerinde bir sorsunlar bakalim "genisleme" varsa, ne yapacaklarmis?? Kesin; Idrar tahlilinde, 8-10 Lokosit goruldu diye bu rezillikleri yapmislardir. Idrar Tahlillerine bir baksinlar; NITRIT:(-) ise, hicbir zaman IYE de olmamis demektir. O tip Namussuz hastanelerin Laboratuvarlari da, tembihlidir, gelen her idrarda, Lokosit ve Eritrosit gorurler.. Inanmazlarsa; idrar yerine; " Idrar gorunumunde" cayli su gondersinler, bakin onda bile goreceklerdir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Oca 2016 Saat 18:55 |
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 3 gun kalmislar surekli idrar tahlilleri surekli us.surekli yani cocugun elleri delik desik.demisler ki bu bobrek genislemesi 1 dakika sonra bile daha da genisleyebiliyormus...aileye okutturacagim yazdiginizo artik gerisi onlara kalmis.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Idrar tahlillerine baksinlar... Nitrit degeri ne imis!!!
|
|
![]() |
|
Hocam temiz denilmis idrar da sorun yokmus...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zorlari ne imis???
|
|
![]() |
|
Ne zorlari oldugunu bilemiyorum ben cocuga cok uzuldum...aile mesajinizo okumustur artik gerisi onlara kalmis!!ben sizin yazilarinizi okuyunca defalarca uyardim ama korkuttuklari icin arkadas da ikilemde kalip caresiz durumda oluyo ve tedavi sekline uyuyor.hocam peki 1 yas kizimiz bu kadar ilacli rontgene maruz kaldi sizce ne olur ilerde bi sorunu olurmu rontgen suasindan??tam 12 kez ilacli rontgen ve her cagirmalarinda da gideceklermis dr.oyle demis...size cok tesekkur ediyorum saygilar...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapilacak bir sey yok.. Bazi kimseler, "Zor yoldan" ogrenirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|