|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aycakerem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hızlı nefes alıp vermeGönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 11:40 |
|
Hocam merhaba,
47 aylık oğlum 1.5 ay içerisinde tam 4. kez ateşli hastalığını geçiriyor. ilk üçünde doktora götürmeden sizin yöntemlerle evde hallettik çok şükür.. Dün sabah şiddetli kuru öksürük başladı. Ama aşırı derecede öksürdü gün boyunca dün akşamüstü ateş başladı.. Gece boyu ateşliydi şuan da ateşli. Ağızdan çok zor besliyorum. ateş başlayınca öksürük çok azaldı. Fakat beni endişelndiren çok hızlı nefes alıp vermesi. Ateşliyken bunun normal olduğunu biliyorum fakat ateş yokken de hızlı nefes alıp veriyor. bu neden olur hocam?? Öksürük yok denecek kadar azaldı. - Bir de 1.5 ayda bu kadar çok hasta olması sürekli hastalığının yenilemesinin sebebi ilaç kullanmamam mı acaba? Kan tahlili fln yaptırayım mı hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 18:05 |
|
Hastaliklarin olus sebebi; sik insan temasi yuzunden.. 4 yas-7 yas arasi, boyle olur. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|