|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 21:18 |
merhaba kadir bey oğlum 1 yasında 9 kilo. gıda allerjisi oldugunu dusunuyorum ozellikle sut ve sut urunlerine karşı.cunki bu urunleri ben ve oğlum yedıkten sonra oluyor sanki. goz kapağında arpacık görunumunde şişlik oluştu 4 gun oldu sarımsak uyguladım geçmedi bugunde aynı gozun alt kirpik dibinde yara gibi bişey çıktı. ne olabilir ne tavsiue edersiniz esim göz doktoruna goturelim diyor
Düzenleyen yaksu - 04 Şub 2016 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen Gamze - 04 Şub 2016 Saat 23:53 |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Gamze - 04 Şub 2016 Saat 23:54 |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Gamze - 04 Şub 2016 Saat 23:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigin Arpacik... Allerji ile en ufak bir alakasi yok..
|
|
![]() |
|
kadir bey siz böyle yani hep arpacık diyorsunuz 5 yasımdaki kızımda da oluyor nerdeyse ayda en az 1 defa böyle oluyor.
1- goz arpacıgı ayda en az 1defa olur mu bu kadar sık olması normal mi? 2-arpacık neden oluşur? nasıl bir tedbir alabilirim 3-sarmısak dışında iyileşmesiiçin ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir sebebi bilinmiyor. Genellikle Kis aylarinda, hastalik sonlarinda oluyor. Sarinsagin, ucunu kesip, islak yuzeyini, kirpiklerini disa cevirip, kirpik diplerine sureceksiniz.
|
|
![]() |
|
kadir bey 2 gundur kullaniyoruz sarimsak. şu an ki halinin resimleri sayfanin devaminda yukledim bayaa şişti ve kizardi patlayip akcak gibi ayrica sol goz kapagindada hafif cikti iki gozunun alt kirpik dibinde et ben gibi minik yara cikti ne yapcagimi sasirdim..
Düzenleyen yaksu - 07 Şub 2016 Saat 11:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|