|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 20:56 |
Hocam Merhaba birsey danışmak istiyorum izninizle herhangi bir yerini
kesmeden kestane haşladim pistikten sonra yemek icin kabuğunu ağzımla açmaya çalıştığımda içinin yemyeşil kuf olduğunu farkettim Hepsi bu şekilde olmus o sirada kizimda bir tane ısırdı o da aynı hemen tukurdu ama ağzına biraz suyundan ve kuften geldi Hemen tukurttum ve ağzını calkalaladim bir sorun olmaz değil mi çoktteşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz... Bir daha da, mutlaka kesin ve kotu cikarsa, iade edin.
|
|
![]() |
|
benay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey yöresel mavi - yeşil küflü tulum-çeçil vb. peynirlerle ilgili sakıncalı bir durum var mıdır? Ben bayıla bayıla yiyorum ama eşim kanserojendir belki deyip beni de huzursuz etti. İnternette de aman kanserojen diye okudum ama bizim doktorlara bakarsak yaşamak toptan kanserojen. Emin olamadım sizin belki bilginiz vardır diye danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lafmi yani!!!!! Rokfor ve Blue peynirleride kufludur. Nasil; tabiatta yenilebilen ve yenilemeyen(zehirli) mantarlar varsa, kuflerin de; yenilebilen ve yenilemiyen turleri vardir... Bunun en guzel ornegi; Aflatoksin ureten kuflerdir. Kendiliginden olusur ve son derecede zehirlidir. Avrupadan geri donen urunlerin tamami bu toksin yuzundendir. Peynirdeki kufler, senelerin tecrubesi ile bulunmus, emniyetli kuflerdir..Peynire lezzet verirler Siz Turkce Internete ne bakiyorsunuz???
Cogunlugu, son derecede cahil ve bilgisiz insanlar tarafindan yaziliyor. En enteresan olanida; bunlari anlatiyorsunuz, bu aptallari iyice rezil ediyorsunuz, bir sure siniyorlar, sonra bir bakiyorsunuz, "Korku filmlerindeki gibi", gomuldukten sonra, tekrar mezardan elini cikarip, pacanizdan tutmak isteyen Zombiler gibi tekrar ortaya cikiyorlar. Eski mailleri okuyun, goreceksiniz. Son gunlerde gene; Dis Fircasini islatmadan kullanmayin, salakligi yapiliyor. Dis sagliginda, macunlarin bir etkisi yoktur, butun hadise fircalamaktir. Misvak kullanilirken, Dis macunumu suruyorlar?? Bu tamamen Turkiyede ki, egitimin eksikligi, kalitesizligi ve bilgisizligi sonucudur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Şub 2016 Saat 19:01 |
|
![]() |
|
benay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum, sayenizde hem çocuğumla hemde kendimizle ilgili çok daha rahat bir insan oldum. İlaçsız atlatıyoruz artık tüm gripleri ve basit ishal gibi şeyleri. Sevgiler ve Saygılar :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|