Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 aylık  ishale ara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3 aylık ishale ara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslıakın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslıakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3 aylık ishale ara
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2016 Saat 11:22
Merhaba Kadir bey .burada muhattap alabileceğim bir doktor dahi yok .inanın nereye gideceğimi şaşırdım .sizinle 3 ay önce yazısmıstık.festal drajeleri kullanmıştım Allah Razı olsun ki düzelmişti .İlacı kesmiştim .Ama 3ay geçti dırupdururken yine başladı.kaka tahliline gönderdim hiç birsey çıkmadı .rengi bildiginiz limon .ve su gibi .yine festal draje başlayayım mı bilemedim .buolay neden tekrarladı anlamadım.simdiden tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2016 Saat 18:35
Baslayin. Festal'in hicbir zararli etkisi yoktur.
Siz genede Turk doktorlardan uzak durun. Biraz istahi artti ise, fazla yedi ise, olabilir. Kotu bir sey degil.
Kilo alimi nasil??
Yukarı Dön
Aslıakın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslıakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2016 Saat 20:40
3ay önce 15-16 idi..hastalığı bitti kilo almaya başladı iştahında iyiydi.fakat 3 -4 gündür su gibi bacaklarından sarı sarı kaka akıyor.gaita mikroskobik inceleme yaptırdım .hic birsey çıkmadı ..temiz.Ama bu olay niye yineledi onu merak ediyorum ... 19 kiloya kadar çıkmıştı ne guzel.acaba kivi mi dokunuyor yada başka birsey .baska yaptırmam gereken tahlil varmıdır bilemiyorum..şimdiden size teşekkür ederim işini bukadar dürüst yapan birine daha rastlamadım .tebrikler😊😊
Yukarı Dön
Aslıakın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslıakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2016 Saat 20:42
Zaten su anda iştahında yokkkk
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2016 Saat 21:32
Ishal oldu diye her hangi bir tahlil yaptirmaniz gerekmez.. Bu ancak, Tip Fakultelerinde, asistan egitimi
icin yapilir. Pratikte aileye hicbir yarari olmaz.  Tip Fakuletesinde, bir asistan bu tahlillere bakarak, hangi
tip kakada ne cikiyor, 4 senede ogrenememisse,  Ozel doktorlukta da; hababam, de babam, tahlil ister.
Festal baslayin.
Bu seferde, yasini yazmamissiniz... 19kilo: 5.5 yasin kilosudur.

Yukarı Dön
Aslıakın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslıakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2016 Saat 23:56
29 Nisan 2011 dogumlu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2016 Saat 06:41
1.5 kilo fazlasi var. Zayif filan degil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.