|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2016 Saat 14:54 |
Hocam merhaba kızım 22 mayıs 2014 doğumlu,bıngıldağı hala kapanmadı, bugüne kadar kafa gelişimi ve ölçüleri hep normal,günde 2 defa 5 er damla dvit veriyorum,bugün doktora danıştım dvitamini eksikliğinden kaynaklanmıyor olabilir, bebeği getir kan talillerine bakalım bir de fontanel usg isteriz dedi.Tabi ki size danışmadan kızımı hastaneye götürmüyecegim,cevap verirseniz sevinirim hocam iyi günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra, sakin bir sey yaptirmayin... Sanki bir sey(?) bulsa ne yapacakki!!! Bingildagin gec kapandigi bir tane hastalik vardir, oda: "Pyknodysostosis" denien bir hastaliktir, onda da HICBIR SEY YAPILMAZ... Meshur
|
|
![]() |
|
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bıngıldağın ölçüsü 1 e 1, serçe parmak ucu kadar kücük birsey kaldı ama dedigim gibi hala kapanmadı,bu söylediğiniz hastalığı araştırmaya calıştım ama türkçe olarak hiç birsey bulamadım hocam,önemsiz birsey mi yani ? Yada kısaca er geç kapanıcak sıkıntı değil kafanıza takmayınmı diyorsunuz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugrasmayin, yok bir seyi... Pyknodysostosis'te, bingildak, devamli en az 5x5cm aciktir. Turkce olarak tabiiki bir sey bulamazsiniz.. Universiteler bile bilmez..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok teşekkür ederim rahatlattınız beni 💕 sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|