|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asilkim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2016 Saat 16:15 |
hocam merhaba
12 aylık oğlum cuma gecesinden beri ateşli. gündüz kısmen daha iyiydi gece ateş 39.3 leri buluyor. çok mecbur kalmadıkça calpol vermedim. doktora da götürmedim. bugün gündüz de ateş hep 39 lardaydı. ateş dışında hapşırık burun akıntısı ve gece özellikle öksürük var. kombi yanmıyo. gece çok tıkandığında camdan baktırıyorum ve sizin grip için söylediklerinizi yapıyorum. kan tahlili yaptırmak için çocuğu delik deşik ediyolar, bulamıyolar damarı diye götürmedim hastaneye. beyaz tenli ve biraz kilolu. ( 11 kilo. doğum kilosu 3500) napalım hocam bi doktora göstersem mi? bu ateş neden hiç düşmüyor, grip dedim ama ateşin düşmesi gerekmez miydi? buarada oğlum 1 yaşını bir hafta geçti fakat ben ateşli olmasından dolayı 1 yaş aşılarını henüz yaptıramadım. önümüzdeki hafta yaptırırsam 12 buçuk aylık olucak aşı yapıldığında. bu durum bu ve bundan sonraki aşılar için bi sorun teşkil eder mi hocam? saygılar. Düzenleyen asilkim - 16 Şub 2016 Saat 18:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru, Grip geciriyor, kurcalatmayin... Gripler zaten; 4-5 gun ates yaptiklari gibi, 7-10 gun ates yapanlari da vardir. Muhtemelen, bu aksam son atesini yapacak.1 yas asilari dedigimizde, "1 yas" asilarin yapilabilecegi; EN ERKEN tarihtir. Isterseniz 15 aylikta bile asi olabilir. Yeterki bu arada, o asilarin hastaligina yakalanmasin. Isin butun espirisi budur. Yoksa, teknik olarak asinin gec yapilmasinin bir zarari yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|