|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kardelensel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2016 Saat 20:33 |
Hocam kolay gelsin. 4 yaşındaki kızımın kakasında birkaç zamandır beyaz ince ip gibi birşeyler görüyordum. Ağzının kenarında da kuruluklar oluyordu. Doktora götürdüm. Kıl kurdu olduğunu, tahlile gerek olmadığını söyledi. Ailece kullanmamız için Andazol 200 mg. 40 lık tablet verdi. İlk 3 gün sabah akşam, 1 hafta aradan sonra haftada 1 iki tablet birden kullanmamızı söyledi. Ben genel bir tarama için de bir kan testi yaptırmak istedim Sonuçlarını değerlendirebilir misiniz? Bu sonuçlara gore demir şurubu ve vitamin şurubu verdi. Sizin öneriniz ne yönde olur. Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Kolay gelsin. ![]() Düzenleyen Kardelensel - 16 Şub 2016 Saat 21:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aptal oldugundan verir.... 4 yas cocugunun, kan degerlerinin, ERISKIN "referans sinirlarinin" kine uymadigini bilmiyor demekki!! Bu sahtekar doktorlar, genellikle kendileri gibi sahtekar Labortuvarlara calisirlar;; Doktor haybeden hasta gonderir, Labortuvarda, cocuk kan degerleri yanina; Eriskin Referans araliklari yazarak, sahte rapor verir, doktor da her cocuga; Anemi var diyerek Demir ilaci yazar.. O aptala soyleyin, cocuk kan degerlerini bir zahmet ogrensin. Eriskinlerinki ile, AYNI DEGILLERDIR..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|