|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kry2009 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2016 Saat 21:00 |
Hocam 3600gr 48 cm doğan şu an 36 günlük olan bir kızım var. 1 Aylık kontrolünde 4060 gr 54,5 cm olmuştu.
Kilo kaybı ile 3280 gr'a kadar düşmüştü. Doktorumuz kilo kaybını düşünürsek iyi kilo almış dedi. Anne sütüne devam mama verme mamaya başlarsan bebek biberona alışır 2-3 ay sonra sütün kesilir dedi, ancak kızım sık sık emmek istiyor, ağlıyor, uykuya dalamıyor. Dün akşam mama verdim kesintisiz 4 saat uyudu. Bu arada günde 6-7 defa çiş, 3-4 defa kaka yapıyor.Ama onun saat başı emme isteği ve uykuya dalamaması acaba sütüm yetmiyormu diye düşünmeme sebep oluyor. Sizce mama desteği vermelimiyim. Birde kızım 11 ocak doğumlu doktorumuz 2. ay aşılarını 10 martta yaparız dedi. Tam 2. ayını doldurmadan aşısı yapılabilirmi? 7 yıldır sizi takip ediyorum, ilk kızımı sağlıklı bir şekilde büyüttüysem bunu size borçluyum. Teşekkür ederim hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
400 gram eksigi var, aralarda mama verin. Oncelikle anne sutunu verin, yetmeyen kismini mama ile tamamlayin. Asilar icin; 2 ayini kesin gecsin. Ne oluyormus erken yapmakla!! Hazret o gun tatilemi cikiyormus!!! Gec asi olmasi daha hayirlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|