Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oto koltuğu ana kucağı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoto koltuğu ana kucağı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Konu: oto koltuğu ana kucağı
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2008 Saat 14:13
 erkin bey merhabalar; siz bana   Grup 0+  Oto koltuğu - ana kucağı  satın almamı önermiştiniz ama ben hangi markaları tercih etmeliyim bilmiyorum. o kadar çok marka var ki Confused ( bildiğim tek şey Çin'de üretilenleri almamam gerektiği) ch... ya baktık 2 modeli var: auto fix ve synthesis Bana auto fix daha güvenli geldi ama size danışmadan da almak istemedim. Bir de maxi.. nin bir modeli var o da güzel ben bu üç model arasından tercih yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim. isterseniz özel mesaj bölümünden ayrıntılı bir şekilde yazabilirsiniz. şimdiden çok teşekkür ederim
   bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar.....
   anne olmak çok büyük bir sorumlulukmuş bunu anladımSmile

Düzenleyen yeliz - 17 Şub 2008 Saat 15:17
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 23:30
Yeliz Hanım Merhaba,

Yazıma öncelikle sizden çok çok özür dileyerek başlamak istiyorum. Son zamanlarda yaptığım birkaç yurtdşı seyahatimden dolayı siteye yeteri kadar zaman ayıramadığımdan olsa gerek mesajınızı gözden kaçırmışım. Kusuruma bakmayın.
Bahsettiğiniz gibi, Autofix son derece güvenli bir Grup0+ çocuk güvenlik koltuğudur. Uluslararası olan ve otomobil koltuğu kalitesini denetleyen firmalar tafarından 4 üzerinden 4 yıldızla değerlendirilmiş bir üründür. Ve otomobile bağlanan bazası sayesinde son derece pratik bir üründür. Diğer Grup 0+ çocuk güvenlik koltuklarını her defasında otomobile monte ve sonrasında demonte etmeniz gerekirken, bu üründe sadece bir kez bazayı monte edersiniz ve sonrasında Autofix'i basit düzeneği sayesinde bazaya oturtabilirsiniz.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 21 Şub 2008 Saat 23:32
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 15:00
 erkin bey çok teşekkür ederim ilginiz için.... bebeğim  ben ve eşim bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı size çok minnettarız.Star
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.